nameless Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 merhaba gencolar, üçgenleştirilmiş seyrek bir matrix yazmaya çalışıyorum saatlerdir. beceremedim adam gibi bir kod yazmayı. library tavsiyesi ya da pseudo code yardımı yapan olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 sparse matrix üzerinde işlem yapıcaksın da onun icin hızlı bir lib mi arıyorsun, yoksa sparse matrix oluşturmakta mı zorlanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 band matrix şeklinde oluşturmakta zorlanıyorum. geçen gün aklıma bir fikir geldi ama yoğunluktan bir türlü yapamadım. var mıdır hiç hazır lib? c veya matlab olursa sevinirim. fortran da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hallettim. geriye 1m*1m yapıp mpi ile kodlama kaldı asdlgkd clear clc bSize=3; band=(bSize+1)/2; n=5; A=zeros(n,n); k=band; z=1; for i=1:n if(k==i) z=z+1; k=k+1; end if(i==n) z=z-1; k=k-1; end for j=z:k A(i,j)=1; end if(i<band) k=k+1; elseif(i>n-band) z=z+1; end end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kodda hata varmış. onu düzeltim kodu da adam akıllı hale getirdim: clear clc bSize=5; band=(bSize+1)/2; n=7; A=zeros(n,n); k=band; z=1; for i=1:n for j=z:k if(A(j,i)~=0) A(i,j)=A(j,i); else A(i,j)=i*j; end end if(i<band) k=band+i; elseif(i>n-band) z=z+1; else k=band+i; z=z+1; end end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kendin yazip kendin oynuyosun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 birinin işine yarar diye yazıyorum lan sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar