Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imei hedesi


ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

ablam yurt dışından eski telefonunu getirdi bana kullanayım diye, daha önce hiç Türkiye'de kullanılmadı telefon ve kendi sim kartımı taktığım gün telefonunuz kaçaktır vs. diye yasal uyarı mesajı geldi, eyvallah 1 ayım var kaydettiririm nasılsa dedim.

o arada yurt dışına çıktım 1 hafta kadar. yani totalde mesajın üzerinden 10 gün geçti geçmedi, geldim Türkiye'ye telefon kilitlenmiş. vay aruna kone falan diye sövdüm biraz sonra dedim şimdi gidip bunu pasaportumla kaydettirsem açılır mı tekrar yoksa game over mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pasaportuna kaydettirebilirsin , üzerinden çok bi süre geçmediyse , yani sen gireli (sanıyorum 3 aydı bu) çok bi zaman geçmediyse cihazını tekrar kullanabiliyor olman lazım kayıt ettirince. Imei yine aynı imei oluyor zaten ve bu imei kayıt ettirildiği için legal hale geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen. yurt dışından 4-5 kere telefon getirmiş birisi olarak 1-2 sene içerisinde; bazen 1 haftada bazen 1.5 ayda kapatıyorlar. bide bu işlemi yapan bi merci yok, kayıt işini de kapama açma işini de tcell/vodafone falan yaptıgı için. random gayet.
1ayı geçmediyse kaydettirip açtırabilirsin eet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...