CapN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Istanbul tercihim olur ( Kargoya veremeyebılırım tüpünden dolayı belki kabul etmezler dolu çünkü) Alet 0 gibi hiç maça çıkmadım sadece ilk aldıgımda test etmek için bir kaç atış yaptım ( tüpü 1 kere doldurduk hala dolu) Yanında 1 pakette açılmamış mermi vericem içinde 250 tane olması lazım ama emin değilim Temsili resim fiyat olarak 260 düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hayırlı satışlar sana tavsiyem 250 mermiyi yazmaman yönünde zaten 2000 mermi fln 5-10 lira bişiy onu yazarak kakalamaya çalışıyormuşsun gibi bir izlenim bırakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Uyarın için tesekkurler ama 5-10 lıralık mermıler daha namludan cıkmadan patlayan mermıler. 1000 tanesini 79$ civarı bır paraya almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Mermılerı vermem fiyat arttırmak için değil yanında hediye gibi düşünebılırsın Fiyatı : 300,00 $ +KDV KDV DahilFiyat : 520,38 YTL Gibi rakamlara satılıyor şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Up / Bunu rahat bir şekilde nerde satabılırım ? gg ye koyamıyorum kredi kartım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 sahibimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 boya yerine kezzap topu koyarsak çalışır mı ? bizim orda etek giyen liseli kızlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar