huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: W3r3wolf, 22 Ağustos 2004 13:49 tarihinde demiş ki: "Şansal şimdi senin ananı seviyorum desem." :) asil bomba turgay serenindir . hatirlamiyorum mondragon u elestiriyordu herhalde birisi arada iyice uctu turgay abi gecse kaleye daha iyi kalecilik yapar dedi . turgay abiden cevap : yuh anasinin a*** . direkt reklam ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Turgay efsanedirde asıl bomba Hugo yu sunan adam en sonunda dayanamadı Hugo nun da böyle programında .....................!??!?!!? diye bir çıkış yapmıştı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 turgay bunak ya komedi adam o . bi sampiyonlar ligi maciydi gs'nin ; turgay:guntekin batista ikinci yari cok etkisiz hic gorunmuyor orta sahada. guntekin:turgay abi batista cikti ikinci yari basinda. turgay:....
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu hafta olacakmı acaba?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: huun, 25 Ağustos 2004 11:12 tarihinde demiş ki: asil bomba turgay serenindir . hatirlamiyorum mondragon u elestiriyordu herhalde birisi arada iyice uctu turgay abi gecse kaleye daha iyi kalecilik yapar dedi . turgay abiden cevap : yuh anasinin a*** . direkt reklam ehehe Ziya Şengül : Kimi oynatsın o zaman adam? Ali Sami Alkış : Abi sizi alsın takıma, Turgay abiyi de kaleye koysun. Turgay Şeren : Yuh ebenin a** Ali Sami. Sonra reklam girer, Telegol iki ay yayınlanmaz ve program daha sonra Ali Sami'siz devam eder :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ehiehehe hatırladım ben hiç birini kaçırmamıştım :D keşke herkez izleyebilseydi[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Öne çıkan mesajlar