huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: W3r3wolf, 22 Ağustos 2004 13:49 tarihinde demiş ki: "Şansal şimdi senin ananı seviyorum desem." :) asil bomba turgay serenindir . hatirlamiyorum mondragon u elestiriyordu herhalde birisi arada iyice uctu turgay abi gecse kaleye daha iyi kalecilik yapar dedi . turgay abiden cevap : yuh anasinin a*** . direkt reklam ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Turgay efsanedirde asıl bomba Hugo yu sunan adam en sonunda dayanamadı Hugo nun da böyle programında .....................!??!?!!? diye bir çıkış yapmıştı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 turgay bunak ya komedi adam o . bi sampiyonlar ligi maciydi gs'nin ; turgay:guntekin batista ikinci yari cok etkisiz hic gorunmuyor orta sahada. guntekin:turgay abi batista cikti ikinci yari basinda. turgay:.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu hafta olacakmı acaba?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: huun, 25 Ağustos 2004 11:12 tarihinde demiş ki: asil bomba turgay serenindir . hatirlamiyorum mondragon u elestiriyordu herhalde birisi arada iyice uctu turgay abi gecse kaleye daha iyi kalecilik yapar dedi . turgay abiden cevap : yuh anasinin a*** . direkt reklam ehehe Ziya Şengül : Kimi oynatsın o zaman adam? Ali Sami Alkış : Abi sizi alsın takıma, Turgay abiyi de kaleye koysun. Turgay Şeren : Yuh ebenin a** Ali Sami. Sonra reklam girer, Telegol iki ay yayınlanmaz ve program daha sonra Ali Sami'siz devam eder :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ehiehehe hatırladım ben hiç birini kaçırmamıştım :D keşke herkez izleyebilseydi[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar