Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 World de bisileri maddelerken yada alt altta yazarken bunlarin alfabetik bir sekle sokmak istiyorsak bunu world karsilayabilirmi?Yada bunu yapabilcek bir yazim prog u ... Forum u aradim isime yarayabilcek birsey varmi diye ama bulamadim.Yardimlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 world ile word dediğini kastederek, table>sort özellikleriyle otomatik alfabetik sıralar.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 World => Word; maddelemek istediğin bilgileri seç sağ tıkla, numbering ya da numaralandırmaya gel, ordan ister sayı ister harfle sıralama yapabilirsin. alfabetik sıralama için üstteki ark.a katılıyorum :) [signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega [Bu mesaj bega tarafından 25 Ağustos 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bende size tesekkur eder super world yazimimi kiniyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar