shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 başlık biraz salak oldu ama şöyle bir sorum olacak bas gitarda bir notayı ve oktavını ardarda çaldığımızı düşünürsek, işaret parmağı ve yüzük parmağını mı kullanmak gerekir ? yani tab ile gösterecek olursak --------- ------5-- --------- --3------ bunu çalarken 5. perdeyi serçe parmakla çalmak yanlış mıdır ? uzunca bi süre gitar çalıyorum ve böyle bir alışkanlığım oldu. açıkçası bi sorun da yaşamamıştım bundan dolayı ama basa geçince başıma dert oldu iyice çünkü yüzük parmağımı önceki alışkanlığımdan dolayı o kadar rahat açamıyorum, özellikle de perdelerin geniş olduğu yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 açıcaksın yüzükle çal ama 5den sonra gelecek nota ya yüzükle basman gerekirse kaydırma mı yapıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 nasıl anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 diyorum ki yüzük parmağını kullanıcaksın.. yüzük parmağın yerine serçeyi kullanırsan dizilişte çalarken sorun yaşarsın diyorum eğer sonraki notaya küçükle basman gerekirse ne yapıcaksın kaydırıcakmısın küçük parmağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hmm anladım alışıcaz artık bi şekilde, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar