diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yenildim,Uğraşmak istemiyorum ama zayıf değilim, Üstüne gitmek istiyorum ama o kadar yüzsüz değilim, Seviyorum ama umursanmıyorum elbet adam yerine konacağım bir gün. hiç batmayan bir güneş hayal ediyorum, ışığının beni aydınlatmasını,ısıtmasını istiyorum ama biliyorsun güneş elbet batacak beni yine esir alacak karanlık. korkuyorum karanlıktan beni boğmasından tek başıma kalıyorum tek başıma gecenin içinde karanlıkla boğuşuyorum beni güneşe versin diye ısınmak istiyorum artık çünkü çok üşüyorum. sevin beni insan olduğumu hatırlatın bana bu kadar kolay mı seni seveni ittirmek kolay mı sevilmeye layık olmayanı sevip sonra kırılmak onu hissetmek yaşamdan soğumak kolay mı? kolay mı aldatılmanın ağırlığını kaldırabilmek kolay mı sevip sevilmemek sonra dalga geçilmek senin için kolay bunlar gereksiz tamamen, unut gitsin sen bunları anlasaydın beni severdin zaten. Tuğrul GÜNER[signature][hline]
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çok güzel olmuş,bazı satırlarında bendede bir parça var.[signature][hline]When realities a dream And every lie is true In the day when you are me And the night when I am you
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aldatmak o kadar basit mi o kadar değersizmiyim? bende suçluyum senin kadar hatta bütün suç bende Seni sevdim , sana değer verdim mutlu olmanı istedim işte bütün suçum bu adam yerine koymak. Geceleri yıldızlara bakıp beni düşünüp belki gülüyosundur zavallı tek suçu sevmekti deyip sevgiline uzanıyormusun gözünün önüne geliyormu acıncak halim eğleniyormusun? gül biraz eğlen bakalım bu senin son eğlencen olabilir. Kıymetimi anlarsın bigün büyürsen eğer, değer verirsen insan duygularına en içten, gerçekten seni seveni seversen koşmazsan artislik peşinde Gelirsin yanıma sürüne sürüne sen tek sin diye. Tuğrul GÜNER[signature][hline]
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çek git defol uzak dur benden çarp kapıyı suratıma hatta kır ama yeterki git. ağlarım sarhoş olurum sensizlik yıkar beni ama zaman geçer unuturum yeterki bidaha gelme acıdın demek dalga geçtin sevdim diye alay ettin isteseydim sevmezdim ama anlayamadım bu yüzden çek git dolaşma etrafımda beni avladın zaten ama beni yemedin sırtlanlara bıraktın o zaman niye avladın insafın yokmu bence yok o yüzden uzak dur hepimizden.[signature][hline] [Bu mesaj diablotg tarafından 25 Ağustos 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 istiyorum gidelim senle kırlara yürüyelim sen beni ben seni seviyim çiçeklere yayalım sevgi görsün böcekler mest olsun peşimizden gelsin biraz yakalamaya çalışsınlar saçılan güselliklerden isterim ömür boyu yürüyelim ayağımız çıplak çimenlerde sevgi koksun aşk koksun etrafımız sarhoş olalım yuvarlanalım üst üste tepelerden düşelim ırmağa ırmak su değil sevgi akıtsın bundan sonra. aşıklar toplansın yanımıza dans edelim rüzgarın sesine şarkı söyleyelim bağıra bağıra haykıralım aşkımızı bu diyara ağaçlar kucak açsın bize ismimizi yazalım göğsüne Herkes okusun örnek alsın bizi yaşayalım sonsuza dek Tuğrul GÜNER bunlar şu sıralar yazdım böle yoğrun duygular içerisindeyim paylaşmak istedim[signature][hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 düz yazı yazmayı dene istersen bi de. şiiri oluşturan öğelerden baya bi yoksun bunlar. bi de biraz daha özen gösterirsen başkaları da muhtemelen öyle yapacaktır.[signature][hline]your sight is a weakness... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 25 Ağustos 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar