BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Are you sure you wish to cancel this subscription? 1-I wish to cancel my subscription immediately and forfeit any remaining time on my billing cycle. I will not receive a refund for time unused. 2-I wish to cancel my subscription at the end of my current billing cycle. By clicking "YES, I WANT TO CANCEL" the following subscription will be cancelled: Ultima Online bunlardan hangisini secersem acc em pause olur? yardim[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 İlkinde hemen pause ediyosun 2. sinde hesap kesim gününde donduruluyor otomatik olarak.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hemen puse ettik diyelim, nekadar oynadıysak onun parasınımı alıyorlar, mesela 1 hafta puse ettik gine actık 2 hafta sonra bide pause ? girermi bole?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 2 seçenekte de verdiğin ayın parasını ödemiş oluyosun sadece. Tek farkı birinde hemen donuyor hesabın diğerinde hesap kesimde. Herhangi bir para iadesi de yok.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ikinciyi seç. birinciyi seçmek saçma olur. aynı parayı alıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar