dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bunu almam lazım hp server için, ama Karaköy e gittiğimde bunu dersem beni kovarlar mı emin olamadım. İngiliz bir arkadaş tüm dünyada öyle geçer dese de, bir sorayım dedim madara olmayım oralarda.. ps: di nin cevap verme hakkı yok öm kutusu dolduğu için.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 her yerde öyle geçiyor, ama ben uzun süre öyle anlatamadım. kablonun resminin printoutunu al.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ya bu arada hp serverlara cok daha güzel yollardan baglanabiliyorsun ilo falan, ugrasma rs232 ile
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gidip nal modem dersen gulebilirler. capraz seri (erkek/disi) vs veya aynen printout ile iste.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 rs için bahsettiğim ingiliz bastırıyor, dedim ne gerek var diye ama we strongly recommend ayaklarına girince sıkıldım ingiliz aristokrasisinden. Çapraz seri kabloyu denerim, olmadı internetlerini kullanıp gösteririm.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi cidden rs'e gerek yok. uzerindeki ilo'lar zaten sorunsuz calisiyor. kaldi ki hepsinin kvm girisleri de var.
Öne çıkan mesajlar