Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Google'da başka bişi ararken bala buldum... Patch hem Türkiye hem de Yunan takımlarını içeriyor..www.download.com da hemde.. www.download.com/ NBA-Live-2004-Turkish-and-Greek-League-Mod/3000-7451-10265785.html aslında daha deniyemedim ama güzele benziyor..benim anlamadığım bunu nasıl hiç duymadık?[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu arada bir topik daha açmayayım ama Mehmet Okur'un patchini buldum..daha yenbi yapılmış.. şöyle buyrun: Yapılan değişiklikler: Completely updates Mehmo: - replaces the generic with a real, highly detailed face (2X texture) - detailed hair texture - remodelled headshape, and mapping - new skintone and more detailed skin texture - Automatic 2X shoe install detection of DANet's patch - Nike Huarache 2k4 shoes (by Steve)[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadirSilthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar