Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the sword

soulberry

Öne çıkan mesajlar

dinleyen yok mu bu grubu? poserlıktan uzak, gümbür gümbür stoner rock yapıyorlar. metallica destekli olduklarını öğrenmeden önce seviyodum. öğrendikten sonra "e haketmiş adamlar" dedim. metallica konserine gitmediğim için canlı izleyememiştim kendilerini ne yazık ki, ama tekrar gelirlerse affetmem.

tarz olarak sabbath'ın parlak dönemlerini andırsa da ballad türü şeylerle pek ilgilendikleri söylenemez. her şarkı moşpitlik nerdeyse. grup elemanları resmen riff makinesi. "rock" çerçevesinden çıkmayan oldukça ağır bi tarzları var; metale kaymamaları gerçekten büyük beceri. tek sorunları vokal, ama ben sorun olarak görmüyorum. çook eskilerin amatör ama becerikli grupları gibi geliyo bana adamlar, o yüzden seviyorum biraz da.

http://www.youtube.com/watch?v=VqOxYDGF_Co
Sosyal ağlarda paylaş

metallica konserinde iyiydiler, son albümleride iyi

panpa, bunları sevdiysen stonegardı da sevebilirsin. ama the sword kadar ağır değil daha hızlılar,stoner için çok hızlı sayılırlar.daha metal denilebilir :P
norveçliler 2006 albümleri şahane

gerçi stonegardı biliyor olabilirsin, nolur nolmaz bi hatırlatma geçeyim didim
Sosyal ağlarda paylaş

ben de seviyorum arada açar dinlerim

metallica'yla birlikte geldiklerinde yeni tanımıştım ve hatta sevememiştim (aynı şey down için de geçerli)

konser oldu bitti, ben 1-2 ay sonra sarmaya başladım bu adamlara (yine down'a da öyle sardım nedense)

öyle işte...

gitar tonları hoşuma gidiyor, entrümental kısımların daha çok olması da iyi bişi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...