soulberry Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dinleyen yok mu bu grubu? poserlıktan uzak, gümbür gümbür stoner rock yapıyorlar. metallica destekli olduklarını öğrenmeden önce seviyodum. öğrendikten sonra "e haketmiş adamlar" dedim. metallica konserine gitmediğim için canlı izleyememiştim kendilerini ne yazık ki, ama tekrar gelirlerse affetmem. tarz olarak sabbath'ın parlak dönemlerini andırsa da ballad türü şeylerle pek ilgilendikleri söylenemez. her şarkı moşpitlik nerdeyse. grup elemanları resmen riff makinesi. "rock" çerçevesinden çıkmayan oldukça ağır bi tarzları var; metale kaymamaları gerçekten büyük beceri. tek sorunları vokal, ama ben sorun olarak görmüyorum. çook eskilerin amatör ama becerikli grupları gibi geliyo bana adamlar, o yüzden seviyorum biraz da. http://www.youtube.com/watch?v=VqOxYDGF_Co Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bende dinliyorum son albümleri baya kaliteli olmuş, stoner yapıp bu kalitede yapan çok az grup var, enstrümantal ağırlıklı olduklarından solist olayı kendi acılarından pek problem olumuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ilk olarak gods of the earth albümünü dinlemiştim ben, çok iyiydi o ki son albümleri warp riders da oldukça hoş. seviyoruz gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 metallica konserinde iyiydiler, son albümleride iyi panpa, bunları sevdiysen stonegardı da sevebilirsin. ama the sword kadar ağır değil daha hızlılar,stoner için çok hızlı sayılırlar.daha metal denilebilir :P norveçliler 2006 albümleri şahane gerçi stonegardı biliyor olabilirsin, nolur nolmaz bi hatırlatma geçeyim didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben de seviyorum arada açar dinlerim metallica'yla birlikte geldiklerinde yeni tanımıştım ve hatta sevememiştim (aynı şey down için de geçerli) konser oldu bitti, ben 1-2 ay sonra sarmaya başladım bu adamlara (yine down'a da öyle sardım nedense) öyle işte... gitar tonları hoşuma gidiyor, entrümental kısımların daha çok olması da iyi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar