Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Gigabyte gtx275 ultra durable OC

BaaL

Öne çıkan mesajlar

kart sıfır sayılabilecek düzeyde temizdir.Alan arkadaş sıfırdan farkını anlamayacaktır.
Kartın 2 yıl kadar garantisi mevcuttur.
Kutusu , faturası , cd si , kitapçıkları ve aparatları mevcuttur.
Kartın üzerinde dvi , d-sub , ve hdmi girişleri mevcuttur .

kart 896 mb 448 bit dir.
kart default olarak gpu: 660mhz memory :1200mhz ocli olarak gelmektedir, ve oc kapasitesi de normal gtx275 lere çok fazladır.
karta en ufak oc yapılmamıştır.oc gerektirecek bişey de yok zaten.
kart gtx285 ile gtx275'in tam ortasında yer almaktadır.
"Ultra durable" : kartın pcb'si daha kalın ve haliyle daha soğuk ek olarak daha fazla bakır soğutucu var.
boşta ve yük altında sıcaklık değerleri de default gtx275 den 5 derece aşağıdadır.
550W psu ile kullanıyorum. boşta 150 yük altında 280'e kadar çekiyor.

Fiyat : 290tl

Sosyal ağlarda paylaş

fiyatı 275tl yaptım.
kart gerçekten çok iyi.
"donanimhaberde şu fiyat bıkbık" diyecek bi durum da yok zaten, gtx275 normaller 275 orda da. bu bir de ultra durable / oc versiyonu. %5 performans -5derece sıcaklık.
lan ben ararken satan olmaz bu fiyatlardan anasını satayım
Sosyal ağlarda paylaş

karaktersizin birisi "onu mu alsam ay şunu mu alsam 5830 mu alsam bunu mu alsam bu eskimidir o iyimidir" diyip sonunda karar verip "ok aldım ben bunu hesap numarası alayım yarın oglen yatırıyorum" diyip son anda döneklik ettiği için 3 müşteriye satıldı demek durumunda kalmış olsam da.. kart halen satılıktır.
fiyat:275 pazarlık payı yok, piyasada bu kartı bu fiyata satan başka adam da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana kalsa zaten bunu alırken planım diablo 3 çıktığında kasarsa satıp üzerine 100 koyup 5870 5890 lara geçmekti (uzuzlayacaklar)
ama kardeşim saolsun hd3850 kullanıyorum sanıp doğum günü hediyesi olarak BFG gtx 285 OC FU almış (asıl bunun ismi komik)
1gb, 512bit, 712 core ,2665 memory, 3200 shader clockları
gtx275 den %15 falan daha iyi performans veriyo. hangisini satayım hangisini satayım derken 285'i takmaya karar verdim :d
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci el pc parçası piyasasında bariz kriz var şuan :d
20 kişi kadar sordu alan olmadı, 5 kişi de maaşını vs sini alınca almak için 6-7 gün istedi. allahtan nakite sıkışık değilim değerinin çok altında satmak da istemiyorum.
275tl cidden düzgün ve iyi bir fiyat satılana kadar tertemiz kutusunda duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...