BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Part A aLivefOu <> oGsZenio PoltPrime.WE <> NsP.Joon Liquid'Jinro <> NEXDrug FOXMoon <> ButterflyEffectZenith EGIdra <> NEXChoa Part B IMMvp <> BanBansZenith AnNyeongPrime.WE <> choyafOu NEXDestination <> CheckPrime.WE SlayerS_'BoxeR' <> NEXON
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aLivefOu 2-0 oGsZenio PoltPrime.WE 2-0 NsP.Joon jinro 1-1 NEXDrug
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 jinro son oyun gold seviyesindeydi abartmaksızın 15 dakka sıfır harass/drop/peak. ikisi de 1 exp unite basıp tank-marine vs roach/hydra ortada kapıştılar, tanklar ezdi ve GG.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 BaaL said: jinro son oyun gold seviyesindeydi abartmaksızın 15 dakka sıfır harass/drop/peak. ikisi de 1 exp unite basıp tank-marine vs roach/hydra ortada kapıştılar, tanklar ezdi ve GG. jinro harita avantaji yuzunden harasslamadi, ki bence cok iyi bir tercihti. sonucta tvz'de terran cok daha avantajli o haritada, kaybetmek icin risk alip hata yapip ordusunu eritmesi lazim. jinro da o riske hic girmedi.
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 jinronun hatası değil zaten zergin hatası terran 1exp>zerg 1exp zerg ne exp ne harass yapınca adam negzel takıldı turtle sonra da ezdi exp aldıgı anda
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 idra 2-0 toss cidden çok kötüydü. GSL 3 sezonda gördüğüm en kötü oyuncu çok net. dakka 20 zerg contain etmiş 3 exp almış adamın tek yaptıgı 6 gate den unite basmak. bundan daha iyi oynardım çok rahat.
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 grack oynadığı için artosis kermiti rakip için alaycı konuşması sebebiyle rakibe salak saçma beyini yok gibi yorumlar yapmasıyla kendi ezikliğini tekrar gözler önüne serdi. Idra da iyice sevimsiz bi hal almış konumda. Hayırlısı olsun Bu Idrayı yine öperler 1-2 tur sonra yie S Code olamaz . Rakip de hakkaten başarısızdı.
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Dr_Stein said: grack oynadığı için artosis kermiti rakip için alaycı konuşması sebebiyle rakibe salak saçma beyini yok gibi yorumlar yapmasıyla kendi ezikliğini tekrar gözler önüne serdi. Idra da iyice sevimsiz bi hal almış konumda. Hayırlısı olsun Bu Idrayı yine öperler 1-2 tur sonra yie S Code olamaz . Rakip de hakkaten başarısızdı. Aynı yorumu sezon 2'de SlayerSBoxeR'ın bir maçı için yapmıştım.
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ya zaten tarafsızlık gibi bi olayları yok. olması gerekir mi tartışılır o da. sürekli koreli olmayanlar için "i hope he wins" falan demeler. futbolda çıkıp diyemez bi spiker "lan fener kazanır işallah diye. ama sonuçta kore vs the world gibi bi hava var ortamda, koreliler de heralde sunarken ne dediklerini anlamıyolar :D adamlar da takılıyo kafasına göre
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 VALLA slayers boxer oyunu iyi oynayamayo olabilir ama hiç itici bir adam değil herkesin saygısını sevgisini kazanan mütevazi bir adam. Ortada Ben SlayersBoxerım diye dolaşıp hava atmıyor. Artosis dangalığı Idra Şöyle Idra böyle dedikçe bide Idra saçma sapan yorumlayınca ortaya bu tablo çıkıyor. Idranın Sen le oynadığı bir maçda yazışmalarını görmüşsünüzdür. Sen'e laf falan sokuyo adamda ben ingilizce bilmiyorum vs. diyo gg bile demekten aciz, yenilince kuduran bi kişiliğe sahip olması tamamen trajikomik
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 BaaL said: ya zaten tarafsızlık gibi bi olayları yok. olması gerekir mi tartışılır o da. sürekli koreli olmayanlar için "i hope he wins" falan demeler. futbolda çıkıp diyemez bi spiker "lan fener kazanır işallah diye. ama sonuçta kore vs the world gibi bi hava var ortamda, koreliler de heralde sunarken ne dediklerini anlamıyolar :D adamlar da takılıyo kafasına göre yok olay i hope he wins olayı değil. yani onu tabiyki diyebilirler Idra yenilirken "he has no brain" yorumunu yapmıyolarsa, Idranın rakibi için de bunu diyemezler. Hiç bi spiker bu fenerin beyini yok aptaldır gibi yorumlar yapamaz. LiquidRet veya Jinro maçlarında fanatiklik yapmıyolar sadece Idra da olay değişiyo nerdeyse altına yatacaklar Idranın
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yani diyorsun ki IdrA karşısındaki adamı ezmelerinden şikayetçiyim, yoksa başka adamların rakiplerini istedikleri yere sokup çıkarabilirler. Böyle anlaşılıyor. IdrA nefretiniz olabilir ama bu tarafsızlığınızı etkiliyorsa başkalarına niye tarafsız durmuyorlar demek pek olmuyor sanki.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 zaaa go go jinro! alivefou ve poltprime ın maçlarını izlemek istiorum TVZ olarak
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 VoodooRush said: Yani diyorsun ki IdrA karşısındaki adamı ezmelerinden şikayetçiyim, yoksa başka adamların rakiplerini istedikleri yere sokup çıkarabilirler. Böyle anlaşılıyor. IdrA nefretiniz olabilir ama bu tarafsızlığınızı etkiliyorsa başkalarına niye tarafsız durmuyorlar demek pek olmuyor sanki. yo yo olay o değil. Demek istediğim Idra yada başkasının rakibi hiç kimseye beyinsiz diyemezler yanlış hatalı oynadığı için. Taraf olmalaarı sıkıntı değil Sonuçta ingilizce yayın olması bile güzel birşey. Idra nefretimiz Idradan kaynaklı Ben yorumculardan da şikayetçiyim oyunu da pek bildiklerini söyleyemem. Day9 orada olsa çok daha iyi olurdu. Artosis ve tast.. yüzünden combatları bile zaman zaman kaçırıyoruz iyi değiller
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şimdi izlliyemedim ben ama belliki suc artosiste, tasteless butür konularda cok daha düzgün. öle taraf tutmaca yapmıyo pek, sölüyosa espritüel bir sekide sölüyo. artosis idrayı yüeltiyo evet, zerg diye birazda bide beraberler kac yıldır. olur öle. Tabi olay JINRO! offf s rank alsa ne kadar süper olur.
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Cuce said: şimdi izlliyemedim ben ama belliki suc artosiste, tasteless butür konularda cok daha düzgün. öle taraf tutmaca yapmıyo pek, sölüyosa espritüel bir sekide sölüyo. artosis idrayı yüeltiyo evet, zerg diye birazda bide beraberler kac yıldır. olur öle. Tabi olay JINRO! offf s rank alsa ne kadar süper olur. katılıyorum Artosiste kabahat çünkü Idranın rakibine beyinsiz dedi. Oysa o kadar adam garip oyunlar oynayıp kaybettiler kimseye böyle birşey demedi. Jınro da alabilir Ret de 2 side süper :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ve 2 tane 5 dakikalik mactan sonra 2-0 IMMvp
Öne çıkan mesajlar