Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Linuzcular şu anda neyle bağlanıyo msne? Ubuntu'nun Evolution'ı bağlanamıyo; Pidgin şeettim, o da bağlanamıyo ama nedenini de söylüyo en azından: Sertifika sorunu. "omega.contacts.msn.com" mu ne olmuş ssl adresi, ordaki sertifikayı export edip verdim pidgine, bi 5 dk bağlandı sonra bi daha bağlanamadı. Yani sorum şu: Linuzcular şu anda ne kullanarak emesene giriyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 amsn, emesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NellieLovett Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://www.teknolojilabs.com/pidgin-sertifika-hatasi-cozumu/ şurada pidgin için çözümü anlatılmış. Ben yaptım 2 gün önce, sorun yok şu an. edit şimdi gördüm sen yapmışsın bunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 çalışıyo mu onlar şu anda? öylesine "alternatif sıraliim" diye yazdıysan biliyorum onları çünkü :P edit: internet çok kötü yau 50 saat sonra gitti post. sdfd tamam bi bakalım naapmışlar pidgin için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hey allaam daha önce yaptığım sertifika niye çalışmıyodu ki şimdi. neyse tenk yu veri maç, şu anda çalışıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yok abi. küfür edecem. bağlıyken çat diye atıyo sertifika hatası diye konuşmanın ortasında. sonra da bağlanmıyo. koduumun emesen layvı. edit: neyse login.live.com mu neydi (eski sertifika) onu kaldırdım diğeri kaldı sadece giriyo şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar