Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Linuzcular şu anda neyle bağlanıyo msne? Ubuntu'nun Evolution'ı bağlanamıyo; Pidgin şeettim, o da bağlanamıyo ama nedenini de söylüyo en azından: Sertifika sorunu. "omega.contacts.msn.com" mu ne olmuş ssl adresi, ordaki sertifikayı export edip verdim pidgine, bi 5 dk bağlandı sonra bi daha bağlanamadı. Yani sorum şu: Linuzcular şu anda ne kullanarak emesene giriyore?
NellieLovett Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://www.teknolojilabs.com/pidgin-sertifika-hatasi-cozumu/ şurada pidgin için çözümü anlatılmış. Ben yaptım 2 gün önce, sorun yok şu an. edit şimdi gördüm sen yapmışsın bunu zaten.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 çalışıyo mu onlar şu anda? öylesine "alternatif sıraliim" diye yazdıysan biliyorum onları çünkü :P edit: internet çok kötü yau 50 saat sonra gitti post. sdfd tamam bi bakalım naapmışlar pidgin için...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hey allaam daha önce yaptığım sertifika niye çalışmıyodu ki şimdi. neyse tenk yu veri maç, şu anda çalışıyore.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yok abi. küfür edecem. bağlıyken çat diye atıyo sertifika hatası diye konuşmanın ortasında. sonra da bağlanmıyo. koduumun emesen layvı. edit: neyse login.live.com mu neydi (eski sertifika) onu kaldırdım diğeri kaldı sadece giriyo şimdi sdf
Öne çıkan mesajlar