ameni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben bilgisayar donanımı hakkında pek bişey bilmiyorum ve ilk defa bir bilgisayar alıcam almışken iyi bişey almak istiyorum son olarak amd mi intel mi hepinize teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oha! amd mi intel mi dersen bu konu bitmez. yukarıdaki arama linkinden bak tartışmalara ayrıca bilgisayarı ne için istiyorsun? ne yapacan? web+oyun? iş?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 web+müzik cok az da oyun [Bu mesaj ameni tarafından 25 Ağustos 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iyi bir ekran kartı, en az 512 ram al. işlemci amd olsun. optik fare bol fanlı bir kasa, on board ses kartı. [signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Ağustos 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar