Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 k9neo knu msi anakartı var. usb 2,0 olması lazım ancak usb 1 görünüyor. Bios ve driver update denedim ama olmuyor. Ne yapacağımı bilemedim veri aktarımı ölüm gibi. Anakartı en kısa zamanda değiştireceğim lakin o zamana kadar bir çözüm lazım. Değiştiricem derken anakart ve işlemciyi değiştirip bir ekran kartı daha alayım diyorum. 5gb ddr2 800mhz ve asus en3870hd ekran kartı var. işlemci ve anakart ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 anakart tam olarak MSI K9NU Neo v1.1 miş. Bios updatei ve usb için windows live update işe yaramıyor. Bunu elden çıkarıp yeni anakart alıcam ve artık intel e geri dönmeyi düşünüğümden anakart olarak ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 gigabyte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 daha spesifik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 asus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar