Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 3 Ro64 - 2. Gün

_ILuVaTaR_

Öne çıkan mesajlar

Rache 0-2 ST_BoggieBoy
DreamizErZenith 0-2 TSL_Rain
LiberoPrime 0-2 NsP_Genius
ST_RainBOw 0-2 NewDawn
BitByBitPrime 2-0 LiquidHayprO

sabah 6daymış ilk maçlar ya meh. Haypro'ya yazık olmuş. Rainbow da 2-0 yenilmiş newdawn diye bi elemana.
saat 12'deki maçlar:

Tosyad vs FruidDealer
sCfOu vs Bless
anyproPrime vs TheBestfOu
NEXNaya vs HongUnPrime
Sosyal ağlarda paylaş

haypro'nun maclarini izledim, ilk macta double rax scv rush geldi. ikincisinde terran cok agir mind trick yapti. double rax gidip yine ayni scv rush'i yapacak gibi yapti, sonra blue helion gider gibi yapti ama banshee gitti. haypro aptal oldu, ne uretim binasi varsa basmak zorunda kaldi. o sirada da ne varsa all-in girdi terran. haypro gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

haypro'nun maclarini izledim, ilk macta double rax scv rush geldi. ikincisinde terran cok agir mind trick yapti. double rax gidip yine ayni scv rush'i yapacak gibi yapti, sonra blue helion gider gibi yapti ama banshee gitti. haypro aptal oldu, ne uretim binasi varsa basmak zorunda kaldi. o sirada da ne varsa all-in girdi terran. haypro gg.

duzeltiym hemen ikinci oyunda, mmm,x1raven,x1banshee timing push yaptı ( + scv ).
haypro gec scout etti, push gelmeden hemen once drone spamladı, ve yanlis unite bastı ( 6-7 raoch 12-14 ling 3 queen )
haydardan zaten cokbi ümidim yoktu, elemeleri gecmesi bile onun icin buyuk basarıydı
ret biraz daha güven veriyor bana ama gönül isterdi bi dimaga izleyelim koreli terranlara karsı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...