_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Rache 0-2 ST_BoggieBoy DreamizErZenith 0-2 TSL_Rain LiberoPrime 0-2 NsP_Genius ST_RainBOw 0-2 NewDawn BitByBitPrime 2-0 LiquidHayprO sabah 6daymış ilk maçlar ya meh. Haypro'ya yazık olmuş. Rainbow da 2-0 yenilmiş newdawn diye bi elemana. saat 12'deki maçlar: Tosyad vs FruidDealer sCfOu vs Bless anyproPrime vs TheBestfOu NEXNaya vs HongUnPrime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 haypro'nun maclarini izledim, ilk macta double rax scv rush geldi. ikincisinde terran cok agir mind trick yapti. double rax gidip yine ayni scv rush'i yapacak gibi yapti, sonra blue helion gider gibi yapti ama banshee gitti. haypro aptal oldu, ne uretim binasi varsa basmak zorunda kaldi. o sirada da ne varsa all-in girdi terran. haypro gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
udgu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 stream var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://www.livestream.com/guide/games den takip edebilirsin. maclarin baslamasindan bes on dakika once elbet birisi stream'e basliyor. ayni sekilde ustream'de de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Yine 12de başlar heralde stream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mum_Chamber said: haypro'nun maclarini izledim, ilk macta double rax scv rush geldi. ikincisinde terran cok agir mind trick yapti. double rax gidip yine ayni scv rush'i yapacak gibi yapti, sonra blue helion gider gibi yapti ama banshee gitti. haypro aptal oldu, ne uretim binasi varsa basmak zorunda kaldi. o sirada da ne varsa all-in girdi terran. haypro gg. duzeltiym hemen ikinci oyunda, mmm,x1raven,x1banshee timing push yaptı ( + scv ). haypro gec scout etti, push gelmeden hemen once drone spamladı, ve yanlis unite bastı ( 6-7 raoch 12-14 ling 3 queen ) haydardan zaten cokbi ümidim yoktu, elemeleri gecmesi bile onun icin buyuk basarıydı ret biraz daha güven veriyor bana ama gönül isterdi bi dimaga izleyelim koreli terranlara karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bakas said: Yine 12de başlar heralde stream? evet 12'de. ret ve jinro'dan daha iyi şeyler bekliyorum ben de, haypro'dan daha iyi zergler var zaten amerikada/avrupa'da onlardan biri olsa güzel olurdu harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oha yarısı bitmiş macların bile, neden bu kadar erken yahu olay jinro zaten gerisini gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ahaha artosis'in saçı ve tasteless'ın faili -and that is fruitdealer! -no that's actually tosyad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
udgu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bulamadım ben stream izleyebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 stream pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 üye olup gomtv'den izleyebilirsiniz http://www.gomtv.net/2010gslopens3/live/ veya teamliquid'de stream edenler vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 benim verdigim linkteki ilk stream iste? http://www.livestream.com/fixnstreamingdastuff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://tv.tslpro.com/ de verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tvt ne kadar cirkin bir matchuptir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 diğer mirror matchuplardan iyi bence, gerçi sc vs lyn biraz uzun sürdü 2 oyunda hehe. hele bide scrap station son harita lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oynayana gore diger matchuplar daha sikici ya da darlayici olabilir ama izleyene gore tvt cok tatsiz. pvp ve zvz'de bir aksiyon oluyor en azindan. tvt direkt tank yap bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bence baya guzel tvt, zvz den daok daha iyi zatende. genel olarak iyi bi match up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 TvT çok iyi bir match up bence. cloak banshee opsiyonun var, tank+viking battle-> vikingi azalan marauder'e switchleyip tank snipelayabiliyor, drop opsiyonun var vs. güzel gayet. ZvZ %90 zergling-baneling PvP 100% colossus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o nasıl FE öle bana mesaj atsın düzgünün replayini gönderiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 artosis gec bunları ya, her macta zerg cheeselemen kazanamıyomusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu zerg oyuncuları hala yüzsüz yüzsüz 14 hatch yapıyor ya, yazın bir kenara yarın bi gün bunlara bi buff gelir. cannon'a da bi nerf bekliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 düne göre baya sönük kaldı bugün sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 haha adam yeni patch lazım dedikçe artosis'in suratı asıldı. blizz kankası çok kızacak böyle beyanatlar verdirdiklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 toss cok lesti ama dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar