Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlasiliyomu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acil sormam gerekiyodu evde scanner yok dijital makineyle cektim o yuzen hem biraz balikgözü oldu Oranlar tam boyle degil hemde renkler bozuldu.

arka plan beyaz (sochler ne kadar beyaz oluyorsa) onde kendiside simsiyah normalde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
elinde çekiç tutan bir cüce tamamda etrafındakiler?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hmm davula benziyorlar biraz ama alakası olamaz
yani mantığı olmaz
birşeyin tasviri ama
cücelerin işçilikleri ile ilgili olmalı
belkide eski barış zamanlarında kalma hatıralardır
bir ironi olabilir???[signature][hline]I have no options left again.
Mesaj tarihi:
cücelerin sanatkarlıklarıyla ilgili birşey ama[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
suratından gurur ve kıvanç okuyorum ben cücenin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Aslinda davul Butun fantezi olaylarinda cucelerin saavata boru otturmesine kil olmusumdur ondan cizdim.

bi tane anliyan cikti ama bunu vericegim adamlar anlamiycak sonucta battin ben :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
yoksa bilgiye bunumu vermeyi düşünüyorsun :) buarada benimde aklıma ilk gördüğümde orc drummer geldi ama çok basit geldi bana başka şeylere bakasım geldi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ühühühü

*!yüzünü kapatıp kaçar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
savaşa gidenleri gaza getirmek için öle bi davulcu olur ya öle heralde warcraft tada vardı böle bi orc bi hayvanın üzerinde davul çalıyordu eheh :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
Oha cok tatli olmus coook saol

yanlzi nasil yaptin anlatirsan bende yapiyim bole bi versiyonunuda koyyim photo shop bilgim az ama terimleri anlamaya yeter sanirım :)
[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 23 Ağustos 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cüce, çok enteresan, ben de bi aralar böyle çizerdim... çok eskilerden.. eheh. kimseyi de görmemiştim bööle.. o siyah beyaz mürekkep olayında da kıllanmıştım lan ben miyim acaba bu diye ama... ehu. neyse.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
begendigine sevindim, olay soyle oluyo.

oncelikle contrasti yukselticeksin, siyah kisimlar simsiyah, beyazlar bembeyaz olucak.

sonra duplicate yap layeri, Color Range ile butun beyaz kisimlari sec ve sil. O layerda sadece siyah kisimlar kalicak, koseleri biraz keskin olabilir, o yuzden Filters > Blur > Blur yap bir kez. Hafif yumusamis olur. ondan sonra CTRL + I yap, Inverse yapicak, beyaza donuscek.

Neyse ondan sonra bi tane layer yarat, simsiyah olsun, cucenin altina koy. Cuce beyaz olucak. Sonra git Brightness & Contrast a, ordan brighness i indir, cuce biraz gri renk olsun
Sonra CTRL + U yap, orda Hue, Saturation, Brightness olucak, orda Hue u istediin renge gore degistir, saturation ve brightness ile birlikte istediing tada gertirt, burasi sana kalmis.

bunu yaptindan sonra yaptigin renkli cuce layerini duplicate et, sonra filters > blur > gausian blur yap, 5-15 arasi birsey dene
.

Bun iki layerini birlestir ( CTRL+ E , Merge Down). Simdi asil kisma geldik. Bir texture bulman lazim, Google dan image kismindan search et, stone texture vs. ne istersen, sonra o buldugun texturu koy resmine ayri bir layer olarak, en ustte olsun. sonra layer blending i Color Dodge (yada color burn) olarak degistir, vede Opacity ve Fill i biraz indir (zevkine gore). Iste bukadar :)
  • Yeni Oluştur...