Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hah iste bu son resmim nedir bu anlasiliyomu ogrenmem lazim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Acil sormam gerekiyodu evde scanner yok dijital makineyle cektim o yuzen hem biraz balikgözü oldu Oranlar tam boyle degil hemde renkler bozuldu. arka plan beyaz (sochler ne kadar beyaz oluyorsa) onde kendiside simsiyah normalde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 elinde çekiç tutan bir cüce tamamda etrafındakiler?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hah iste benim korkumda buu etrafindakileri se anlamassan kimse nalamaz zictik[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bencede tek gözlü bir cüceye benziyor[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 cücenin etrafına dizilmis davullar var ?[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Devam[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hmm davula benziyorlar biraz ama alakası olamaz yani mantığı olmaz birşeyin tasviri ama cücelerin işçilikleri ile ilgili olmalı belkide eski barış zamanlarında kalma hatıralardır bir ironi olabilir???[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 cücelerin sanatkarlıklarıyla ilgili birşey ama[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya çok sardı beni çok ilginç cidden çok merak ettim[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 suratından gurur ve kıvanç okuyorum ben cücenin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Aslinda davul Butun fantezi olaylarinda cucelerin saavata boru otturmesine kil olmusumdur ondan cizdim. bi tane anliyan cikti ama bunu vericegim adamlar anlamiycak sonucta battin ben :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben bildim :) ehe simarmistir[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yoksa bilgiye bunumu vermeyi düşünüyorsun :) buarada benimde aklıma ilk gördüğümde orc drummer geldi ama çok basit geldi bana başka şeylere bakasım geldi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hadi hadi bilemedin, bahane uydurma :P *** megololuğu cok pis üzerindedir***[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ühühühü *!yüzünü kapatıp kaçar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 savaşa gidenleri gaza getirmek için öle bi davulcu olur ya öle heralde warcraft tada vardı böle bi orc bi hayvanın üzerinde davul çalıyordu eheh :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 çekiç degilde tokmak yapsaydın daha rahat anlaşılırdı bide sadece önde olsaydı davullar daha iyi olurdu[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 23 Ağustos 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 cok hosuma gitti, sanki eski tur magara duvarlarina yazilan runic tarzi resimlere benzettim (hehe varsa oyle birsey) soyle birseyler yaptim ustune sakincasi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Oha cok tatli olmus coook saol yanlzi nasil yaptin anlatirsan bende yapiyim bole bi versiyonunuda koyyim photo shop bilgim az ama terimleri anlamaya yeter sanirım :) [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 23 Ağustos 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 cüce, çok enteresan, ben de bi aralar böyle çizerdim... çok eskilerden.. eheh. kimseyi de görmemiştim bööle.. o siyah beyaz mürekkep olayında da kıllanmıştım lan ben miyim acaba bu diye ama... ehu. neyse.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Horace sen bilirsin yukardaki yanar doner efektini nasil vermis draven?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 begendigine sevindim, olay soyle oluyo. oncelikle contrasti yukselticeksin, siyah kisimlar simsiyah, beyazlar bembeyaz olucak. sonra duplicate yap layeri, Color Range ile butun beyaz kisimlari sec ve sil. O layerda sadece siyah kisimlar kalicak, koseleri biraz keskin olabilir, o yuzden Filters > Blur > Blur yap bir kez. Hafif yumusamis olur. ondan sonra CTRL + I yap, Inverse yapicak, beyaza donuscek. Neyse ondan sonra bi tane layer yarat, simsiyah olsun, cucenin altina koy. Cuce beyaz olucak. Sonra git Brightness & Contrast a, ordan brighness i indir, cuce biraz gri renk olsun Sonra CTRL + U yap, orda Hue, Saturation, Brightness olucak, orda Hue u istediin renge gore degistir, saturation ve brightness ile birlikte istediing tada gertirt, burasi sana kalmis. bunu yaptindan sonra yaptigin renkli cuce layerini duplicate et, sonra filters > blur > gausian blur yap, 5-15 arasi birsey dene . Bun iki layerini birlestir ( CTRL+ E , Merge Down). Simdi asil kisma geldik. Bir texture bulman lazim, Google dan image kismindan search et, stone texture vs. ne istersen, sonra o buldugun texturu koy resmine ayri bir layer olarak, en ustte olsun. sonra layer blending i Color Dodge (yada color burn) olarak degistir, vede Opacity ve Fill i biraz indir (zevkine gore). Iste bukadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 peki.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya soyle yaptigim seyleri video olarak kaydedecek bir program olsa yapar koyardim, sesli tutorial olurdu. Horace soyle bir program varmi bildigin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar