Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlasiliyomu?

Cuce

Öne çıkan mesajlar

yoksa bilgiye bunumu vermeyi düşünüyorsun :) buarada benimde aklıma ilk gördüğümde orc drummer geldi ama çok basit geldi bana başka şeylere bakasım geldi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

savaşa gidenleri gaza getirmek için öle bi davulcu olur ya öle heralde warcraft tada vardı böle bi orc bi hayvanın üzerinde davul çalıyordu eheh :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

Oha cok tatli olmus coook saol

yanlzi nasil yaptin anlatirsan bende yapiyim bole bi versiyonunuda koyyim photo shop bilgim az ama terimleri anlamaya yeter sanirım :)
[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 23 Ağustos 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cüce, çok enteresan, ben de bi aralar böyle çizerdim... çok eskilerden.. eheh. kimseyi de görmemiştim bööle.. o siyah beyaz mürekkep olayında da kıllanmıştım lan ben miyim acaba bu diye ama... ehu. neyse.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Sosyal ağlarda paylaş

begendigine sevindim, olay soyle oluyo.

oncelikle contrasti yukselticeksin, siyah kisimlar simsiyah, beyazlar bembeyaz olucak.

sonra duplicate yap layeri, Color Range ile butun beyaz kisimlari sec ve sil. O layerda sadece siyah kisimlar kalicak, koseleri biraz keskin olabilir, o yuzden Filters > Blur > Blur yap bir kez. Hafif yumusamis olur. ondan sonra CTRL + I yap, Inverse yapicak, beyaza donuscek.

Neyse ondan sonra bi tane layer yarat, simsiyah olsun, cucenin altina koy. Cuce beyaz olucak. Sonra git Brightness & Contrast a, ordan brighness i indir, cuce biraz gri renk olsun
Sonra CTRL + U yap, orda Hue, Saturation, Brightness olucak, orda Hue u istediin renge gore degistir, saturation ve brightness ile birlikte istediing tada gertirt, burasi sana kalmis.

bunu yaptindan sonra yaptigin renkli cuce layerini duplicate et, sonra filters > blur > gausian blur yap, 5-15 arasi birsey dene
.

Bun iki layerini birlestir ( CTRL+ E , Merge Down). Simdi asil kisma geldik. Bir texture bulman lazim, Google dan image kismindan search et, stone texture vs. ne istersen, sonra o buldugun texturu koy resmine ayri bir layer olarak, en ustte olsun. sonra layer blending i Color Dodge (yada color burn) olarak degistir, vede Opacity ve Fill i biraz indir (zevkine gore). Iste bukadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...