tunca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 arkadaşın yarına ödevi varmış bana yapar mısın dedi, yapiim dedim de unutmuşum c'yi. algoritmayı düzgün kurdum muhtemelen ama compile edemiyorum, yardımcı olabilcek var mı ? http://codepaste.net/uf9dsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Kafadan en üstteki array initialize olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 codepaste.net guzel siteymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 niye olmamış onu da söylesen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bende tam hatırlamıyorum da işte malloc falan kullanılmıyomuydu arraye yer açarken. Yani en olmadı bi new int[][]; falan yazaydın onu bile denememişin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 arkadas temasi islemnis bir de yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 en sondaki & kalkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 El-Barto said: Bende tam hatırlamıyorum da işte malloc falan kullanılmıyomuydu arraye yer açarken. Yani en olmadı bi new int[][]; falan yazaydın onu bile denememişin :D int arr[10][15]; olarak tanımlanmış durumda zaten, malloc arrayin sınırları belli olmadığı zaman kullanılan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 el-barto seyi demek istiyor sanirim. iki boyutlu array'i arguman olarak pass ederken en azindan 2. dimension'in boyutunu da vermen gerekiyor. int func(arr[][15]) seklinde tanimlarsan fonksiyonu, sorun cikarmaz. ayrica evet printflerdeki & kalkacak. scanf pointer aliyor arguman olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 o 3 boyutlu arraylerde geçerli değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Deacon said: el-barto seyi demek istiyor sanirim. iki boyutlu array'i arguman olarak pass ederken en azindan 2. dimension'in boyutunu da vermen gerekiyor. int func(arr[][15]) seklinde tanimlarsan fonksiyonu, sorun cikarmaz. ayrica evet printflerdeki & kalkacak. scanf pointer aliyor arguman olarak. sorun buymuş hallettim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar