ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Arkadaşlar elimde hd3800 ekran kartı var ama daha iyisini almak istiyorum 2. el satan arkadaş varsa pm ile cep telini kartının modelini yollarsa alırık anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 4850 satayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 senko said: 4850 satayim? Olabilir ürün linkini gönderirsen birde fiyat ne olur ve garantisi dvm ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 http://www.tweaktown.com/pressrelease/126/gecube_unveils_ati_hd_4850_overclocking_edition/index.html linki bu yalniz benimkinin fan biraz daha degisik duz siyah bisi, fotosunu atarim. garantisi duruyor mu yarin haberdar edebilirim, ama duruyorsa az kalmistir. 1 sene fln kullandim sanirsam ben bu karti fiyat 150civarlarinda sanirim piyasasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar