Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 www.conqueronline.com oyunu sitesinden download edebilirsiniz. yaklaşık 8-9 tane sunucu var ben sapphire de oynuyorum vede sunucuolar usa de lag türevi olaylar olmuyor oyuna gelince bir kaç ss level 15ten sonra kazma kullanılabiliyor ve maden kazılıyor 2500 iron oreden ev yapılıor tabi değişik kombinasyonlar halinde exchange yapılıor işte 10 iron 1 timber gibi sitesinde hepsi yazıyor diğer bi ss Twin City önü evt birth villagedan sonra buraya geliyoruz burası app şehri ve ana şehir burasıda malzeme ve mana harcamadan level kasma alanı ( en az level 20 olmak gerekiyor ve 1k silvera ihtiyac var ( para birimi silver 1 gold 100 - 250 arası silver ediyo) sikke filanda var :) 4 Irk Var 1- Trojan : Çift elli silahlar kullanıyor ve güçlü bir ırk 2 - Warrior : Bildiğimiz Warrior 3 - Archer : Eft zınk zınk ok rulez 4 - Taoist : Bildiğimiz Mage karakterimizi kız yada erkek olarak seçebiliyor 2 adet görünüş seçeneğide var oyun içerisinde para ile suray değiştirebiliyoruz ( biraz saçma olmuş ama karizma işte ) eft oyun özetle böyle başlayan olursa sapphirede başlarsa sevinirim yanlız kaldım arkadaşlar :) Tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Şirin bişeye benziyor, download edip geliyorum :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ve kendiniz malkoçoğlu gibi hissediyosunuz ctrl + mouse click ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 omw :)[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu oyundan direk kaçın arkadaşlar karakterlerle bg hiç uyuşmuyor aşırı kaba duruyor herkez zıplıyor ne saçmalıksa herkez ceylan modda :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 O zaman bizde uçanı kaçanı vururuz:D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 erutan sende gelirsen tadı kaçar :| artık hehe aman sen zaten beğenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hade len ben bu oyunu daha bebekken oynuyordum :) :-p yok okadar değilde war bi 2 3 ay bunu oynicağına git deloria fln oyna 10bin koyar :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hele o iri kıyım yokmu ona bitiom bg ile hiç uyuşmuyor iğrenç bişey :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oyun ikibuçuktan üç-D gibi olmuş ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hired olayı bitirdi süper laf[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar