Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çoğrafya kitapları değişiyor eheh

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Eet şimdi türkiyedeki petrol rafinerilerini sayın diyince hocaya "hocam orası kapandı" diyebilicez :)
Ataş kapanıcak biriki hafta sonra
basına hiç yansımadı sanırım ama paticikler bilsin
BP ye ait olmaya devam edicek ama petrol ile alakası kalmıcakmış sanırım ama ataş yok yani artık
Böyle karalayın haritadaki mersin bölümündeki rafineri işaretini[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Sosyal ağlarda paylaş

insanın akrabağları olması böyle güzel bişey hehe:)
hmm ozmn ülkeler coğarafyasoı kitabı değişsin ''empreyalist amerika iraqa çeşitli bahanelerle girip işgal ettikten sonra'' yazsın...azerbaycana sovyetlerin sömürgesi yazmayı biliolar.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

değişmez bi ataş kapanıyo diye coğrafya kitapları falan
anca coğrafya kendi kendine değiştiğiyle kalır[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

olmaz corç vurur ozaman:P

Yaaa okul açılsada hocaya şöyle bi laf enterlesem hocam orası kapandı desem 2 saat tartışsak ders kaynaasa hehe zaten projektörüne silgi koyup lensini eritince hep bana baktığından beri (ben naaptım ya=) uyuzum:)

yada açılmasın[signature][hline]-i will not come back again!
-your love will kill me, your love will...
+SENİ SEVİYORUUUM
-kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh
*öeahhh*
Sosyal ağlarda paylaş

Kapansın yaa iyi olur... ya batalım tamamen ya da rahat edelim doru düsgün... kapanırsa kapansın hiçbişey umurumda değil zaten... ıraktakilerde ölsün filistindekilerde ölsün.. güçsüz kalmasalarmış.. Devirselermiş kendileri saddamı... Saddamda ölsün herkes ölsün...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

bi önemi yok zaten 50-60 sene içinde gezegende kolay ulaşılabilir ve kar sağlayabilecek petrol kaynağı kalmayacağına göre :)

20-30 sene içinde herhal bi 200 katı falan pahalı olur petrollü şeyler yavaş yavaş.full time Güneş ve rüzgar enerjisi kullanımına geçmemiz lazım en kısa zamanda. (bakınız; 75 tane rüzgar değirmeni 50k eve kesintisiz elektirik sağlayabilir). yoksa bizim kuşak mezara girmeden sağlam bi kriz görmüş oluruz gezegen olarak.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Petol ne kadar çabuk biterse o kadar iyi.. yoksa amerika tüm dünyayı esir edecek... Petrol biterse hiçdeğilse kolay kolay hummerlarla gezip, uçaklardan bomba atamaz... yeni enerji kaynakları da anca sivil ihtiyaçlara yeteceğine göre petrol bitse iyi olur...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

chemicals between us..[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...