siddharta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kargo margo olayıyla pek ugraşabilecek degilim, kartım falan da yok ne yazık ki. İzmir'de varsa sahibinden Mass Effect almak istiyorum. yani ilk çıktıgı gündeki fiyatını falan talep etmediginiz sürece parası neyse verebilirim herhalde, şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 www.piratebay.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi korsan istesem sekizbin tane yolu var, izmir'de aramazdım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 http://store.steampowered.com/app/17460/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 siddharta said: kargo margo olayıyla pek ugraşabilecek degilim, kartım falan da yok ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 35 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 1 hafta once ea store da 15 tl falan dı orjinalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar