Pryda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Selamlar, Gomtv'de Starcraft II Premium Season 2 üyeliğim var. Videoları yüklerken 3 gün öncesine oranla inanılmaz bir yavaşlık söz konusu. Support'u inceledim avrupa ülkerinin bazı kullanıcılarda bu tarz problemler olmuş.. Burda GomTv premium üyeliği olan arkadaş varmıdır aynı problem yaşanıyor mu.. Opera Browser kullanıyorum version 10.60 2Mbit Dsl kullanıyorum. Teşekkür ederim.
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Sadece gomtv videolarını yüklerken değil tahminim başka yabancı site videolarını veya streamlerini yüklerken veya izlerken de problem yaşıyosundur. eğer öyleyse aynı sorunu paylaşıyoruz ve bunun sebebi yine türkiyenin yurtdışı çıkışları, ben artık alıştım ayda bir bu şekilde bir hafta süren bir yavaşlık oluyor. 3 gün önce tekrar başladı.
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 türkiye ile ilgisi yok. gomtv'nin avrupa'da sorunlu olduğu biliniyor, zaten adamlar açıklama yapmışlar üzerinde çalışıyoruz diye.
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 huun said: türkiye ile ilgisi yok. gomtv'nin avrupa'da sorunlu olduğu biliniyor, zaten adamlar açıklama yapmışlar üzerinde çalışıyoruz diye. "Videoları yüklerken 3 gün öncesine oranla inanılmaz bir yavaşlık söz konusu." demiş adam, 2 sezondur da premiummuş sorununun gomtv-avrupa genel sorunu olduğunu düşünmüyorum, 3 gün önceye kadar benim de sıkıntım yoktu. yeni başladı. daha önce kesintisiz izlediğim üzerine de download yaptığımstreamleri izleyemez oldum. internet bağlantın kablonet mi pryda? uydunet yani
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bi de sanırım canlı yayın seyrinden bahsetmiyor. video databaseinden eski videoları izlerken bu sorunu yaşadığını söylüyor.
Öne çıkan mesajlar