Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bugun orjinal sc ve bw aldım ancak daha onceden makinamde nebula sc sunucualrına gateway yukkluymus ve battle.net e orjinal cd key le girmek istediginde sadece nebula nın gateway ini gosterio bu sorunu cozup nasıl orjinal battle.net serverlaırnda oynıyabilirim anlatırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben sana son seçeneği söyleyeyim format starcraft.mizzah.com a sor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 verdigin yerin link calısmıyor birde sorunun cvb ını bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Link çalısşıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bende açılmıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hımmmmm Türkiye Starcraft milli takımı falan oraya takılıyor ondan vermiştim zaten[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yeni .reg çekmen yeterli battlenet için googledan aratıp bulabilirsin rahatça eheh[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sc & BW'ı sil sonra regeditten fln registry'e girip nebula ve sc ile ilgili ne bulursan sil süpür sonra bi daha yükle oyunları. Registry'e girmem çok riskli diyosan da format en temiz çözüm.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kasamıycaktım ama adama nerdeyse format attırıcaksınız diye kastım :) http://www.scuniverse.com/item.php?id=123 çek bunu çift tıkla registery'ye bnet ayarlarını girer..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 saolasın blaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gene olmadı bana tek tek surdan su dosyayı icin soyl e yapıp surda acın vb gibi adım adım anlatırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 format dısında yolu avrsa soyleyi birde dediginiz reg dosyasını masaustune unzip ettim çaıştırdım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 raist daha once dedigim sitedeki sc-bw reg dosyasini ceksene . orda bnet serverlarida var diger butun serverlarda var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet formata fln gere yokki sadece gatewaylerde sorun war .reg dosyası olayı çözer. http://again.at/mesknet de var güncel TR server ının adresinide içerio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: huun, 25 Ağustos 2004 07:57 tarihinde demiş ki: raist daha once dedigim sitedeki sc-bw reg dosyasini ceksene . orda bnet serverlarida var diger butun serverlarda var . 1 ne zaman dedin 2 hangi siteden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 again.at/mesknet t ehangi dosyayı indiricem vb vb bana adım adım anlatırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ulen dalga geciyormussun gibi bir his var icimde ama neyse : again.atmesknet > turkce surum > dosyalar > sc-bw server reg . bu kadar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cok saol insallah olur bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar