Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bugun orjinal sc ve bw aldım ancak daha onceden makinamde nebula sc sunucualrına gateway yukkluymus ve battle.net e orjinal cd key le girmek istediginde sadece nebula nın gateway ini gosterio bu sorunu cozup nasıl orjinal battle.net serverlaırnda oynıyabilirim anlatırmısınız
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben sana son seçeneği söyleyeyim format starcraft.mizzah.com a sor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 verdigin yerin link calısmıyor birde sorunun cvb ını bilen yokmu?
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Link çalısşıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hımmmmm Türkiye Starcraft milli takımı falan oraya takılıyor ondan vermiştim zaten[signature][hline]Lil'Alur for Shar
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yeni .reg çekmen yeterli battlenet için googledan aratıp bulabilirsin rahatça eheh[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sc & BW'ı sil sonra regeditten fln registry'e girip nebula ve sc ile ilgili ne bulursan sil süpür sonra bi daha yükle oyunları. Registry'e girmem çok riskli diyosan da format en temiz çözüm.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kasamıycaktım ama adama nerdeyse format attırıcaksınız diye kastım :) http://www.scuniverse.com/item.php?id=123 çek bunu çift tıkla registery'ye bnet ayarlarını girer..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gene olmadı bana tek tek surdan su dosyayı icin soyl e yapıp surda acın vb gibi adım adım anlatırmısınız
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 format dısında yolu avrsa soyleyi birde dediginiz reg dosyasını masaustune unzip ettim çaıştırdım olmadı
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 raist daha once dedigim sitedeki sc-bw reg dosyasini ceksene . orda bnet serverlarida var diger butun serverlarda var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet formata fln gere yokki sadece gatewaylerde sorun war .reg dosyası olayı çözer. http://again.at/mesknet de var güncel TR server ının adresinide içerio
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: huun, 25 Ağustos 2004 07:57 tarihinde demiş ki: raist daha once dedigim sitedeki sc-bw reg dosyasini ceksene . orda bnet serverlarida var diger butun serverlarda var . 1 ne zaman dedin 2 hangi siteden?
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 again.at/mesknet t ehangi dosyayı indiricem vb vb bana adım adım anlatırmısınız
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ulen dalga geciyormussun gibi bir his var icimde ama neyse : again.atmesknet > turkce surum > dosyalar > sc-bw server reg . bu kadar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cok saol insallah olur bu sefer
Öne çıkan mesajlar