Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zerg allahına kadar imbadır aksini idda eder bu oyunu bilmiyodur.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zerg imba diğicem dediğine göre daha dememişsin, başlıkla contradict eden bir tavrın var haliyle oyunu bilmiyorsun.

bide gercekleri söylemek ne zamandan beri ağlamak olduki, küresel ısınma var diyince ağlıyormuyuz yoooo, buda öle bişi işte.
Mesaj tarihi:
tunca said:

Cuce said:

tunca said:

e zerg op olduğu için iyi oynuyosun diyosun ben de diğer ırklarla da isteyenin aklını alırım diyorum
your argument is invalid

a1 ile yapa yapa bi yerin kalkmış işte. gec tunca bunları aylarca marauder imba dedin mu zayıf dedin durdun, hepsi yalan yanlış.

öküz gibi güclü zerg. oynıyanlar kötü olmasıan rağmen kazanıyorlar.

a1 ne ki ? 1a mı demeye çalışıyosun =P
ben maraudera imba demedim hiç bul dediğim bi postu zerg imba dicem. benim imba dediğim şeyler planetary fortress, mule'un kullanım basitliği ve terran'ın çok fazla early game seçeneği olmasıydı.

istediği kadar early game seçeneği olsun şuan zergi yenmeye yetiyormu?yetmiyor,expand+roach ne hellion yaklaşabiliyor ne bir şey,banelingleri hiç söylemiyorum bile ,sana tavsiyem dün gece gsl allstars maçlarndan intotherainbow oGsthewind maçlarını izlemen,özellikle ilk oyun artık 5 rax/marine all in yapmadan oyun almak ölüm gibi anla bunu artık.
Mesaj tarihi:
l0ll said:

istediği kadar early game seçeneği olsun şuan zergi yenmeye yetiyormu?yetmiyor,expand+roach ne hellion yaklaşabiliyor ne bir şey,banelingleri hiç söylemiyorum bile ,sana tavsiyem dün gece gsl allstars maçlarndan intotherainbow oGsthewind maçlarını izlemen,özellikle ilk oyun artık 5 rax/marine all in yapmadan oyun almak ölüm gibi anla bunu artık.

tavsiyen için teşekkürler dostum dikkate alacağım
Mesaj tarihi:
Cuce said:

yok abi ya zerg imba diğiceksin yada dediğin hersey, abi ben oyunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim demek olucak. bu kadar net.

güzelce sorarsan oyundaki balansla ilgili fikirlerimi bahşedebilirim yoksa bişi demiyorum
Mesaj tarihi:
tunca said:

Cuce said:

yok abi ya zerg imba diğiceksin yada dediğin hersey, abi ben oyunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim demek olucak. bu kadar net.

güzelce sorarsan oyundaki balansla ilgili fikirlerimi bahşedebilirim yoksa bişi demiyorum

evet Cuce fevaxın düşünceleri,muleye nerf ister,thor nerflensin ister,roach air vursun ister,lurker ister,marine nerf ister
Mesaj tarihi:
tunca said:

Cuce said:

ha sen yanlsı analadın abi, bu tartışma konusu değildi öle. gercekleri yazdım.
illa tartışmak istiyosna tartışırız.
Mesaj tarihi:
p oynayan birisi olaraktan zerg>terran zerg genel durum itibariyle;
imba production..ok
easy/safe fast exp..ok
baneling imba dps...GG
roach imba hp...GG
+roach spam ile ÖLÜMSÜZ İMBA DPS...GG

bunları tabi eşit oyuncuların eşit giden oyunlarında görmek gerek.
loll vs tunca da göremezsin. benim dünki 2 tane tuncayla oyunuma bile bakıp ZERG OP demek komik olur.
ama var bi minik balans gereksinimi diyor ve kaçıyorum
Mesaj tarihi:
eskiden scv ne güzeldi. 60 hp ile kamyon gibiydi, insana güven veriyordu. şimdi regeneration yüzünden hem probedan hem dronedan dayak yiyor.

eğer bu dünyada mezalim değil adalet hüküm sürecekse, ilk düzeltilmesi gereken budur.
  • Yeni Oluştur...