l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Cuce said: bilmiyosun oyunu o zaman. o bilmiyor ama iyi oynuyor :D
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bilmeden oyun nasıl iyi oynanıyo lan açıklasanıza
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tunca said: bilmeden oyun nasıl iyi oynanıyo lan açıklasanıza olm olay o ya zaten, imba ne demek sanıyosunki.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 isteyen zerg alsın ben de terran veya protoss alıp küçük düşürebilirim isteyeni
Sage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Vay be 2 ay önce bunun tam tersi muhabbet dönüyordu :(. Zerg gözyaşı özledim :(
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gec gülüm gec, imbalında bile ağlıyo tunca. "ben yenerimki sizi yaaa"
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 loll ibrahim üzülmezli espriye olan begenini fark ettik yeter
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 e zerg op olduğu için iyi oynuyosun diyosun ben de diğer ırklarla da isteyenin aklını alırım diyorum your argument is invalid
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 BaaL said: loll ibrahim üzülmezli espriye olan begenini fark ettik yeter ok özürdilerim.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tunca said: e zerg op olduğu için iyi oynuyosun diyosun ben de diğer ırklarla da isteyenin aklını alırım diyorum your argument is invalid a1 ile yapa yapa bi yerin kalkmış işte. gec tunca bunları aylarca marauder imba dedin mu zayıf dedin durdun, hepsi yalan yanlış. öküz gibi güclü zerg. oynıyanlar kötü olmasıan rağmen kazanıyorlar.
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 daha yeni yeni ısınmaya basladım sc2ye , tossum ve zerglere cook zorlaniyorum yenemiyorum adam mal degilse..
l0ll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Cuce said: tunca said: e zerg op olduğu için iyi oynuyosun diyosun ben de diğer ırklarla da isteyenin aklını alırım diyorum your argument is invalid a1 ile yapa yapa bi yerin kalkmış işte. gec tunca bunları aylarca marauder imba dedin mu zayıf dedin durdun, hepsi yalan yanlış. öküz gibi güclü zerg. oynıyanlar kötü olmasıan rağmen kazanıyorlar. şuan oyunda öyle bir balance var ki gold zergler 1a baneling yaparak diamond terranları yeniyor,5 roach yaparak diamond tossları yeniyor o derece.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Cuce said: tunca said: e zerg op olduğu için iyi oynuyosun diyosun ben de diğer ırklarla da isteyenin aklını alırım diyorum your argument is invalid a1 ile yapa yapa bi yerin kalkmış işte. gec tunca bunları aylarca marauder imba dedin mu zayıf dedin durdun, hepsi yalan yanlış. öküz gibi güclü zerg. oynıyanlar kötü olmasıan rağmen kazanıyorlar. a1 ne ki ? 1a mı demeye çalışıyosun =P ben maraudera imba demedim hiç bul dediğim bi postu zerg imba dicem. benim imba dediğim şeyler planetary fortress, mule'un kullanım basitliği ve terran'ın çok fazla early game seçeneği olmasıydı.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yok a1 dedim a1, zaten spamladığın için arada bikac tane 1a da cıkıyo. tunca zerg imba değil diyosun haliyle oyunu bilmediğini kabul ettin. bence uzatmanın alemi yok.
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 zerg imba değil nerde dedim ? hadi bul bi post I DARE YOU
Öne çıkan mesajlar