Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de tek başına gidilecek mekan..

kavurma

Öne çıkan mesajlar

nomsaR said:

Lyvanna_Dolores said:

nomsaR said:

bilmiyorum hala gidici misin ama söylediğin mekanı en iyi tarifleyen yer Miko. geç içerde piyano ve keman eşliğine şarabını yudumla, profit. (yer can yücel sokağında)

ne zamandan beri var burası ismini duymuştumda gitmek hiç nasip olmadı :(

15 seneyi geçiyo sanırım :) Çok profesyonel şarap içicisi değilseniz miko şarabı hoşunuza gidecektir. ayrıca yakamoz isimli deniz mahsülünü de öneririm. canlı müzik de bildiğiniz klasiklerden çalıyolar, blue bossadır adagio in g minor falan tarzı. bazen çello piyano bayan ikilisine rastlamanız mümkün. buralarda güzel de aşklara yelken açılıyor. ah ah :(

alala alsancak doğumlu biri olarak kendimden utanayım. acep gittimde ben mi farketmedim diye sorar oldum şimdi kendime. son 5 senedir izmir dışında olduğumdan unutmuş olmam muhtemel :(
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

nomsaR said:

llama izmirde müzik yok fakat funk you geliyo 26kasımda tavsiye ederim, bi müzisyen olarak tek zevk alarak dinlediğim tek gruptur izmirde.

nereli o grup adı tanıdık geldi
hem hangi mekana geliyor

izmir grubu. normalde boomboxta sahne alıyolardı. fakat hala kesin olarak izmirde devam edicekler mi bi fikrim yok. 26sında rotaract ayağına opustalar. ciddi iyiler yani. sahnede 9 kişiler. 3 brass (sax, trombon, trompet), davul, bas, gitar, vokal, bek vokal, klavye, efsane bi sound.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...