Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nomsaR said: Lyvanna_Dolores said: nomsaR said: bilmiyorum hala gidici misin ama söylediğin mekanı en iyi tarifleyen yer Miko. geç içerde piyano ve keman eşliğine şarabını yudumla, profit. (yer can yücel sokağında) ne zamandan beri var burası ismini duymuştumda gitmek hiç nasip olmadı :( 15 seneyi geçiyo sanırım :) Çok profesyonel şarap içicisi değilseniz miko şarabı hoşunuza gidecektir. ayrıca yakamoz isimli deniz mahsülünü de öneririm. canlı müzik de bildiğiniz klasiklerden çalıyolar, blue bossadır adagio in g minor falan tarzı. bazen çello piyano bayan ikilisine rastlamanız mümkün. buralarda güzel de aşklara yelken açılıyor. ah ah :( alala alsancak doğumlu biri olarak kendimden utanayım. acep gittimde ben mi farketmedim diye sorar oldum şimdi kendime. son 5 senedir izmir dışında olduğumdan unutmuş olmam muhtemel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Dartanian said: Durockta cumartesi günü 2 amcam çalıyolardı.Çok da güzeldiler.Dışarda oturuyoduk müziğin sesi pek gelmediği için içeri geçtik.1elektro 1 akustik takıldılar. another brick in the wall falan filan. o adamlar buddha da çıkıyodu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 @Lama deme yağğ :( @dartanian durock dediğin yer istanbulda ise. allasen ben böyle leş mekan görmedim teee 4 sene evvel arkadaş zoruyla oturmuştum. daha da yolumu düşürmedim çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nomsaR said: llama izmirde müzik yok fakat funk you geliyo 26kasımda tavsiye ederim, bi müzisyen olarak tek zevk alarak dinlediğim tek gruptur izmirde. nereli o grup adı tanıdık geldi hem hangi mekana geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Lyvanna_Dolores said: @Lama deme yağğ :( valla dedim ben ordan çıkmıyordum askerden önce askere gittim geldim kötü olmuş.. şimdi oranın tayfası zati çoğu gitti izmir dışınada 1888de görmem münkün gerçi daha çok the pub tayfası 88de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cumartesi kafe pi ye gidin işte kostümle gelirsen 1 içki bedava. içkiyi bitirip adam gibi bi mekana oturursunuz sonra. kostüm için ise bkz: alsancakta kovboy şapkası satan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kovboy sapkasi kac para? bira ile ayni fiyatta ise manasi yok pek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ama düşün.. tek şapkayla her hafta bir bira bedava.. 6. haftada çıkarırsın parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 izmir benim için soliter'in sözlük anlamı olduğundan bana güzel oldu bu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 La cigale'de canlı müzik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Llama said: nomsaR said: llama izmirde müzik yok fakat funk you geliyo 26kasımda tavsiye ederim, bi müzisyen olarak tek zevk alarak dinlediğim tek gruptur izmirde. nereli o grup adı tanıdık geldi hem hangi mekana geliyor izmir grubu. normalde boomboxta sahne alıyolardı. fakat hala kesin olarak izmirde devam edicekler mi bi fikrim yok. 26sında rotaract ayağına opustalar. ciddi iyiler yani. sahnede 9 kişiler. 3 brass (sax, trombon, trompet), davul, bas, gitar, vokal, bek vokal, klavye, efsane bi sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Tremour77 said: La cigale'de canlı müzik var mı? dostum caz çalar cigale. fiyatlarını da hak etmiyor bana sorarsan. zaten biraz mature bi mekân. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Caz çaldığını biliyorum da performansa rastlamadım daha önce.Alin's dışında neresi var ki fiyatını hakeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar