Chaosdemon_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Arkadslar bu oyunu gecen cafede cocouklar oynarken gordum ama nasıl gırılıyor accunt nerden alcam oyun nerdne temın edecem bı bılgıendırsenıze benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 İlk önce www.ragnarokonline.com sitesinden sağ üste görebileceğin kısımdan Avrupa yı seçiyosun.Yine muhtemelen sağ ortada göreceğin 15 bedave kısmına tıklayıp bi 15 günlük trial e hak kazanıyosun son aşamada ise 15 günden sonra eğer ki oynama devam etmek istersen aynı siteye girip acc bilgilerine kredi kartı bilgilerini ve ne kadar zamanlık (30 saat,1 ay gibi) istediğine dair formu dolduruyosun ve poring ya da azmine göre general kesmeye devam ediyosun :)[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Yeterli bi açıklama olmuş sanırım.^^ Saol drea[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Zevkti :) Bu arada ben o işareti hiç bişeye benzetemiyorum yav ne o ? :)[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Gülme emote'u. Kısılmış gözler diyebiliriz sanırım.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaLo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 beyLEr baNada yaRDIm beee en düşük sistyem nee bunun içİn???????? biRAz aNLATIn LÜtfeennn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Birincisi tabiki max ın bileceği iş ama yazım stilin çok yanlış ama dediğim gibi işte. Oyun şu anda sıradan bir oyunu oynayabildiğin her sistemle oynanabilir yalnızca iyi bir internet bağlantın olmasını tavsiye ederim çünkü 3000 ve üstü kişi varken 56k çoğu zaman işkence oluyor.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Çok da güçlü bir bilgisayara ihtiyacın yok ama sağlam bi bağlantı şart. Bu arada yazım tarzın biraz rahatsız edici sonuçta biz burda yardım etmeye çalışıyoruz "yardım edin beee" şeklinde bi yardım istemene gerek yoktu.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 acıkcası ben 56k ıle 1248adsl arasındakı farkkı goremedım bu oyunda oyun takılmaları sunucudan kaynaklanıyor cunku ne zaman ben takılsam 1248 de oynuyun arkadasta takılıyor ayrıca tum mmorg lerde dehset bır ınternet olayı var darkageofcamelotta da bu boyleydı ragnarokta da hepsınde boyledır yanlızca ultıma harıc ıstersen 2496kb da oyna gene takılır grrr en basta osgumama nedenımdı offcıal serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Nolax tabi ki takılıyoda 56k takıldıktan 5 sn ye sonra tekrar hareket ediyor e dolayısıyla bağlantıya göre takılma süresi azalıyo:) 56k=5sn 128adsl=3sn 256adsl=2sn :P[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nolax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 diyosın kı 3sn=>$$$$$$$$$ :P [Bu mesaj nolax tarafından 25 Ağustos 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar