monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yaf arkadaslar hazır olan siteyi ftp programı ile indirdim kendi siteme attım ama bi hata verdi http:members.lycos.co.ukmonar buradan bakarsanız ve yardım ederseniz eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 asp sorununu hallettinmi[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 valla asp içi iss yi ac dediler onun içinde xp lazım ondan o olmadı php de normal arkadasın yaptıgı eski bir site vardı onu aynen kopyaladım kendime attım olmadı bu işlerden cok anlamıyorum onu nasıl yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Data base le sorunvar soleki ihtimal 1)Dogru rrotpath i girmemissin 2) Mysql database ini yklemedin veya yanlis yukledin[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o dediklerinizi nasıl yapacam bilgisayarımamı yükleyeyim siteyemi yüklenecek valla anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 asp için xp lazım deil 98 kullanıosan orj cd sindeki PWS yi de kurablirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mysql olayını bilmiyormusun?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar