Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Yeni sezon pazartesi günü başlıyor. Eşleşmeler belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yabancılara kıyak geçti gom, imparatora da tvt ayarladılar oh mis. ama güzel yine eşleşmeler bence, ayarlandığı belli de iyi ayarlamışlar, ro64'de birbirini eleyen favoriler falan olmaz. gruplar da belli bu arada üşenmezsen koyarsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 öncelikle FAKEim Sleep'e sonra da Liberty(Moon)'a güveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Moon vs Jinro maçını izleyin dün Day9 analiz etti güzel ya ilginç şeyler göstercek Moon bizlere :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Sleeep said: öncelikle FAKEim Sleep'e sonra da Liberty(Moon)'a güveniyorum kısaca fleep diyelim biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bakalım avrupalılar jinro haypro felan neler yapacaklar merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Jinro baya iyi gözüküyor MLG dışında kore ladder maçlarına baktım sağlam oynuyor baya. Ret de sağlam bakalım neler olcak :). Rakipleri güçlü bilinen isimler değil en azından 32 16 görsünler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar