fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Kablonet>>4 port wireless router>>2 desktop + 1 laptop var Laptop önemli değil. 2 desktopa ev ağı kurmak istiyorum, ikiside win7. Birinde ev ağı oluşturuyorum sorunsuz öbürünede ağa katıl diyeceğimki berabercene takılsınlar fakat diğeri görmediği için ondada ev ağı kur seçeneği çıkıyor "şimdi katıl" tuşunun olması gereken yerde. Msn üzerinden 2 makina arasında dosya yollayabiliyorum, lan hızında gidiyor. Hani bunlar hiç birbilerini görmüyor gibi bi sorun yok sanırım. Nedir bunun çaresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ilk hatan türkçe windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ingilizceye çevirince düzelecekse dert değil çevireyim. Tek sorun bu ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 2 side home premium sa homegroup yaratamiyordur, sadece katilabiliyordur falan gibi bi dalgasi olmasi lazim bunun. pro, enterprise, ultimate da homegroup kurulabiliyor , digerlerinde kurulamiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 2side ultimate. baktım dediğin olaya starter ve 1-2 üst versionu sadece katılabiliyor. bende öyle bir sorunda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bilgisayarım'a sağ tık yapıp orda bilgisayar adı olan bölümde ağ kimliğini ayarlamayı denesene bi? şu an winxp kullandığım için yerini birebir söyleyemedim de işte... iki bilgisayarın adı birbirinden farklı olsun, çalışma ortamı mı ağı mı ne öyle bişey var (türkçesindeki saçma terimleri hatırlayamadım sdf) onu iki bilgisayarda da aynı yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 turkcesini nasil aciklariz simdi o zaman onu bilemedim. network sharing center da, choose homegroup and sharing options (3. opsiyon) u sectikten sonra eger iki bilgisayarda ayni homegroup da degilse birini sec ondan homegroupda ayril. sonra digerinden sifreyi goruntule ve ayrilmis bilgisayardan mevcut homegroup a katil, paylasim ayarlarindan da diger ayarlari yap, olmasi lzm, geri kalan hersyei otomatik yapar zaten homegroup. o yuzden seviyoruz homegroup u zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tamam teşekkürler hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar