GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Başlıkdaki hatayı bir türlü çözemedim. Microsoft un adresinden çözümü buldum ama çözümdeki bazı stepleri makinemde gerçekleştiremedim...Bu hatayı nasıl düzeltirim? Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi? NOT:Bu hatayı herhangi bir dos tabanlı uygulamayı açmaya çalışırken görüyorsunuz ve dos tabanlı uygulamayı açamıyorsunuz.[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 In the Open box, type cmd, and then click OK. At the command prompt, type the following commands, pressing ENTER after each command: expand CD-ROM Drive Letter:i386config.nt_ c:windowssystem32config.nt expand CD-ROM Drive Letter:i386autoexec.nt_ c:windowssystem32autoexec.nt expand CD-ROM Drive Letter:i386command.co_ c:windowssystem32command.com exit Bu satırları yazdıktan sonra yani her birinden sonra Hedef bir dizin değil: c:windowssystem32config.nt gibi yanıtlar alıyorum... Bu sebeple yani expand edemediğim için ileriki steplerde oluşturmam gereken dosyaları oluşturamıyorum... Hata nerede acaba niye expand edemiyo olabilirim? http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324767&Product=winxp [signature][hline]Besmele çek... [Bu mesaj GM-Azrael tarafından 24 Ağustos 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: expand CD-ROM Drive Letter:i386config.nt_ c:windowssystem32config.nt expand CD-ROM Drive Letter:i386autoexec.nt_ c:windowssystem32autoexec.nt expand CD-ROM Drive Letter:i386command.co_ c:windowssystem32command.com exit lütfen bu şekilde yazdığını söyleme. onları c:, d: filan ile değiştirecen cdrom e ise e: yazıcan misal. [signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 24 Ağustos 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yok canım öle yazmadım :) Komut satırından olmuyodu neden olmadığını bende anlayamadım :( Ama sorunu çözdüm tamamen manual :) XP içindeki i386 dosyasından AUTOEXEC.NT_ dosyasını kopyaladım masa üstüne içinde gerekli değişiklikleri yapıp bu dosyayı NT dosyasına çevirdim. Sonra SYSTEM32 dosyama kopyaladım sorun çözüldü :) Her nekadar ilkel bi metod kullanmış olsamda oldu şu anda dos uygulamaları çalışıyor :) İlginiz için saolun. Artık bu sorun hakkında tek bir türkce kaynak var oda patide :) Bukadar olur donanım ve yazılımdada birinciyiz :D[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: GM-Azrael, 24 Ağustos 2004 22:26 tarihinde demiş ki: In the Open box, type cmd, and then click OK. At the command prompt, type the following commands, pressing ENTER after each command: expand CD-ROM Drive Letter:i386config.nt_ c:windowssystem32config.nt expand CD-ROM Drive Letter:i386autoexec.nt_ c:windowssystem32autoexec.nt expand CD-ROM Drive Letter:i386command.co_ c:windowssystem32command.com exit Bu satırları yazdıktan sonra yani her birinden sonra Hedef bir dizin değil: c:windowssystem32config.nt gibi yanıtlar alıyorum... Bu sebeple yani expand edemediğim için ileriki steplerde oluşturmam gereken dosyaları oluşturamıyorum... Hata nerede acaba niye expand edemiyo olabilirim? http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324767&Product=winxp Aynı sorun bendede vardı o komutları cmd'ye yazdım ve düzeldi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 expand CD-ROM Drive Letter:i386config.nt_(bak bunların arasında boşluk var dikkat et tam yaz)c:windowssystem32config.nt expand CD-ROM Drive Letter:i386autoexec.nt_ c:windowssystem32autoexec.nt expand CD-ROM Drive Letter:i386command.co_ c:windowssystem32command.com exit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar