Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Para Uzerine Web Based Oyun

Sethlor

Öne çıkan mesajlar

sethlor , 50 euro ya banka kurmak için şu oyuna gerçek para harcadım deme bana... Her gün 1 tl kazanmak için 8saat mi beklicez şimdi anlamadım ben. TL euroya çevirebiliyor muyuz? İstanbul'a gitmek istedim , balon veya carriage kullan , yürüme diyor ama yok balon , fayton , düldül ,araba falan ortada..nasıl gidecez ?
Sosyal ağlarda paylaş

Finance market bolumunden euroyu golda golduda currencye cevirebilirsiniz. Tabi bu islemin tam terside mevcut. Su anda 1 eu 5 gold, 1 goldda 30 try ediyo yani 1 eu 150 try. Fazla oyuncu ve tuketim olmadigi icin paranin degeri turkiyede cok dusuk ve cok buyuk karlar var.

Benim hem trde hem amerikada bankam var ikisi icinde 50ser eu verdim gercek parayla, Trdeki para kurunda oynama yaparak 16-17 eu kazandim simdilik, 2-3 gun icerisinde. Su aralar ulkeler arasi savas modulu ve yeni ulkeler gelicek. Eski bir sirp oyuncuyla ortak bir ise giriyoruz, yine currency uzerine ve amerikadaki denemelerimde bile guzel karlar yaptim. Bu oyunu oynayanlarin profiline bakarsaniz 30 yas alti pek adam gormezseniz. Cunku gercek bir para piyasasi var oyunun, biraz bilgin ve eskilerden tanidigin varsa cok guzel paralar kazanabilirsiniz. Ben 2 gunde yatirdigimin 4de birini cikardim keyfim yerinde :) Hele birde yeni ulkelerde eklenince tutmayin beni
Sosyal ağlarda paylaş

Yuruyerek git balon kullanma. Balon kullaninca wellnessin dusmuyo walkun aksine ama senin wellness zaten 10 oldugu icin daha altina dusmez. Maaslar trde cok dusuk, cunku trde populasyon dusuk is yok tuketim yok ama inci tayfasi ve e-repciler gelmeye basladi dolmaya baslar artik. Ayrica senin wellnessin 10 oldugu icin 1.5 tr aliyosun. Mesela 100 olsa 15 alicaksin ama oda cok dusuk yine.

USAda maas 6 dolar civari ve exc ratede 22, trden cok daha degerli parasi.
Sosyal ağlarda paylaş

seth , ben senin ref ile üye oldum. 11sam** isimli bi eleman mesaj atmış bana.

"Hi. I am the guy who invited you in Anno. If you have questions, or you want t advice about how to create companies, or something, anything, just give me a message and I will teach you. :]"

ne iş ? =)

bu arada USA e walk dedim. 195 saat yazdı. finis e bastım , -0.1 euro kesti. Sanırım insta arrival oldu noldu ? =) . Burası daha bir hareketli..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...