STY Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 evet eksik vermişin ref linkini sethlor şimdi oldu. referer olmadan oynanmıyor oyun . Aşağıda ki linkten de problemsiz kayıt olabilirsiniz. http://www.anno1777.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 evet beyler bende girdim oyuna. stockmarketin kralı olucam görürsünüz. nihaha >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Turkiye is bankasini kurdum bankalar faizle para verebiliyo ve para yatirabiliyosunuz ayrica birilerine para gonderme isleminide banka uzerinden yapiyorsunuz ondanda komisyon aliniyor. Turkiyede baska banka yok sanirim. Cok temiz is :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 İş isteriz.Çoluk çocuk aç.Bir tane işe girdim ama dandik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yok abi giremiyorum. telefondan konfirmason istiyo attım cvp gelmiyo ilerlemiyo o sayfadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi ben onu yaptım, mesajı attım numaraya daha göndere tıklamadan tak diye confirmed falan diye yeşil ışık verdi ekran geldi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 "real" ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 reelin ingilizcesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 "reel" ne demek o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 "real"in türkçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 türkçem çok zayıfmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 snake ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ne ne demek ? beyler şaka bi yana felsefik tartışmalara girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 refer başlamak için link isteyenlere duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ya şimdi bişey sorucam. Biz TRY kazanıyoruz Attacklarda Joblarda fln. Bunu Euro ya çevirmenin bi yolu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sethlor , 50 euro ya banka kurmak için şu oyuna gerçek para harcadım deme bana... Her gün 1 tl kazanmak için 8saat mi beklicez şimdi anlamadım ben. TL euroya çevirebiliyor muyuz? İstanbul'a gitmek istedim , balon veya carriage kullan , yürüme diyor ama yok balon , fayton , düldül ,araba falan ortada..nasıl gidecez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Finance market bolumunden euroyu golda golduda currencye cevirebilirsiniz. Tabi bu islemin tam terside mevcut. Su anda 1 eu 5 gold, 1 goldda 30 try ediyo yani 1 eu 150 try. Fazla oyuncu ve tuketim olmadigi icin paranin degeri turkiyede cok dusuk ve cok buyuk karlar var. Benim hem trde hem amerikada bankam var ikisi icinde 50ser eu verdim gercek parayla, Trdeki para kurunda oynama yaparak 16-17 eu kazandim simdilik, 2-3 gun icerisinde. Su aralar ulkeler arasi savas modulu ve yeni ulkeler gelicek. Eski bir sirp oyuncuyla ortak bir ise giriyoruz, yine currency uzerine ve amerikadaki denemelerimde bile guzel karlar yaptim. Bu oyunu oynayanlarin profiline bakarsaniz 30 yas alti pek adam gormezseniz. Cunku gercek bir para piyasasi var oyunun, biraz bilgin ve eskilerden tanidigin varsa cok guzel paralar kazanabilirsiniz. Ben 2 gunde yatirdigimin 4de birini cikardim keyfim yerinde :) Hele birde yeni ulkelerde eklenince tutmayin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Yuruyerek git balon kullanma. Balon kullaninca wellnessin dusmuyo walkun aksine ama senin wellness zaten 10 oldugu icin daha altina dusmez. Maaslar trde cok dusuk, cunku trde populasyon dusuk is yok tuketim yok ama inci tayfasi ve e-repciler gelmeye basladi dolmaya baslar artik. Ayrica senin wellnessin 10 oldugu icin 1.5 tr aliyosun. Mesela 100 olsa 15 alicaksin ama oda cok dusuk yine. USAda maas 6 dolar civari ve exc ratede 22, trden cok daha degerli parasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi benim stockmarketta alış satış yapabilmem için reel para sokmam lazım değil mi ? çünkü diğer şekilde çalışarak falan baya yavaş geliyo para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ozaman TR dışında , ticaretin oturduğu bir ülke söyle oraya gidelim. USA mi diyosun ? .. Hangi eyalete gidelim ? Orda da populasyon az gözüküyo ama... Deneyelim 1 2 gün bakarsın devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Calisarak uzun surer. Real parayla yaptigin yatirimi kisa surede cikariyosun genelde oyunda henuz market dengesi olmadigi icin. Ama dikkatli olmak lazim arastirmadan girmeyin herhangi bi sektore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi ben oyunun mekaniğini çözemedimki. stockmarket diye bişey yok şuan oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Soldaki menuden Financial Markete gel orda Shares bolumunde gorebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 seth , ben senin ref ile üye oldum. 11sam** isimli bi eleman mesaj atmış bana. "Hi. I am the guy who invited you in Anno. If you have questions, or you want t advice about how to create companies, or something, anything, just give me a message and I will teach you. :]" ne iş ? =) bu arada USA e walk dedim. 195 saat yazdı. finis e bastım , -0.1 euro kesti. Sanırım insta arrival oldu noldu ? =) . Burası daha bir hareketli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Nickin ne oyundaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar