Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Para Uzerine Web Based Oyun


Sethlor

Öne çıkan mesajlar

http://www.anno1777.com/index.php?i88076

Adindanda anlasilabilecegi gibi oyun 1777 yillarinda geciyor. Oyunda savasmaktan sirket, banka kurmaya, sirketlerin sharelarini alip satmaktan kole ticaretine kadar yapabileceginiz bircok sey var. Oyun romen yapimi ve henuz cok yeni o yuzden hersey yeni yeni kuruluyor. Isin en guzel tarafida oyundaki parayi gercek paraya cevirip cekebilmeniz. Yapi itibariyle erepublikin gelismis versiyonuna benziyor, ve tabiki gercek para uzerinden oynaniyor. Aylik ucret veya oyuna yatirmaniz gereken bir para yok, sadece calisarakda para biriktirebilirsiniz. Tabi sirket kurmak icin gereken para calisarak ne kadar surede birikir onu bilmiyorum.

Oyunda gercek ulkeler, kendi yasalari ve vergi sistemleri var. Ulkeleride yine oyuncular yonetiyor. Baska oyunculara saldirarak onlari koleniz yapabiliyorsunuz ve bu sayede devletten para alabiliyorsunuz. Bende henuz cok yeni oldugum icin fazla bir bilgim yok ama ilgimi cektigi icin paylasmak istedim. Yukarida oyunun linki var ve biri refer etmeden oyuna baslayamiyorsunuz o yuzden kendi referumu koydum. Isterseniz birbirinizin referunude kullanabilirsiniz. Organize bir pati ekibi olusturabilirsek hem ulkeyi yonetebilir hemde para kazanabiliriz. Zaten su anda 90 kisi var turkiyede o yuzden ulkeyi ele gecirmek zor olmayacaktir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun free ama dedigim gibi kazancinizi gercege donusturebilirsiniz. Nobody can enroll in ANNO1777 without another players code. yaziyo referer codeunun altinda belki o yuzden giremiyosunuzdur. Acikcasi sorun ne bilmiyorum ben refererla girdim bir sikinti olmadi. Benim referi tekrar linkliyorum belki eskisinde sorun vardir

http://www.anno1777.com/index.php?i=88076
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Home kismindaki change locationdan gitmek istedigin yeri secebilirsin. Ama bi yere gitmek icin ya yuruceksin ve wellnessin duscek yada mount kiralicaksin. Ama wellness zaten 10un altina dusmedigi icin direk yuruyebilirsin simdilik.

Tasarimlarda cok eksikler var zaten oynadikca goruyosunuz dedigim gibi oyun yeni yeni piyasada taninmaya basladi. Menuleri kurcaladikca ne kadar detayli oldugunu anlayabiliyorsunuz oyunun mesela simdi hukumetlerin bono sattiklarini ve gercekteki gibi belli faiz verdiklerini ogrendim. Daha kurcalayip ogrenilmesi gereken birsuru sey var oynadikca anliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su ana kadar ogrendiklerimden bi genel olarak bahsediim.

Oyunda wellness sizin ayni zamanda strengthiniz oluyo. Savaslarda ve calisirken wellnessina gore para kazaniyo yada yuksek dmg vuruyosunuz. Atiyorum 10 wellnessla calisan adam 5 lira maas aliyosa 100 ile calisan 50 aliyo, dogru orantili. Fakat wellnessi yukseltmek oyle kolay degil yapabilecekleriniz:

Cloth giymek; 24 saatte bir clothun kalitesine gore wellness ekler

Food yemek; oyunda ogunler var sikliklari ne kadar bilmiyorum ama ogun gelince inventoryde food varsa yiyo onu otomatikman ve kalitesine gore wellnessiniz artiyo

Ev satin almak yada kiralamak; yine evin kalitesine gore gunluk wellness ekliyo

Wine icmek; buda gunluk kullaniliyo.

Wellness saat basi duser ve calistiginizda yada savastiginizda ekstra duser. Yendiginiz her dusman sizin slaveiniz oluyo ve hukumetten slave basina para aliyosunuz. Oyunda ilk 10da olanlarin bile cogu birinin slavei oldugundan fazla kafaniza takmayin. Ayrica belli bir yuzde kazandiginiz masteriniza gidiyor. Benim mesela 20 tane falan slaveim var bi dagger aldim butun yeni oyunculari dovuyorum.

Oyunda 24 saatte bir calisabiliyorsunuz ve her calistiginizda karakteriniz 8 saatlik bir calisma periyoduna giriyor. Bu 8 saat icerisinde bi yerden bi yere gidemezsiniz birisine saldiramazsiniz yada biri size saldiramaz ama onun disinda herseyi yapabilirsiniz.

Silahlar attack ve defence olmak uzere 2 cesit. Bu 2 cesitinde kendi icinde 10 adet degisik slotu var. Oyunda herseyin (ev disinda sanirim) durabilitysi var ve zamanla yada kullandikca eskiyip yok oluyor.

Ulkeler realdakilerle ayni ve herkes kendi ulkesinde basliyo ip degistirmezseniz baska ulkede baslayamazsiniz. Ulkelerin kendi secimleri yasalari vergileri iviz zivirlari var bende tam bilmiyorum. Ayrica ulkeler arasi savas modulu ekleniyormus onumuzdeki gunlerde. Her ulkede 10 region var bu regionlarda cikan resourcelar var.

Sirket cesitleri; gazete, restaurant, sarap, tasimacilik, uretim malzemeleri, uzum, kumas, odun, kagit, giysi, demir, ev, et, pamuk, silah, stock marketciligi ve bankacilik olmak uzere bilmem kac cesit. Her sirketin ihtiyac duydugu hammade ve isciler var. Ayrica sirketlerin urettigi urunlerin miktari ve kalitesi aldigi sertifikaya ve makinaya gore degisiyor.

Onun disinda bide lottery ve gambling firmalarida var ama detayini bilmiyorum. Gasete falan kurup makale yayinlayabiliyorsunuz bu makalelere almak icin para oduyorsunuz ve karsiliginda wellness kazaniyorsunuz. Tabi ilgi cekici olmasi icin makaleler dunyadaki guncel haberler yada porno agirlikli oluyo :)

Sirket yonetimi oldukca detayli insallah kurarsaniz gorursunuz simdi anlatmak zor. Oyunda kolelerde satiliyo bu arada yani sizi ordan oraya satip milletin koynuna sokabilirler sonra benden bilmeyin.

Simdilik aklima gelenler bunlar sonra yazarim belki yine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sms niye attin anlamadim bende oyle birsey istemedi su anda uye olan arkadaslarda var onlardanda istedigini sanmiyorum.

Edit: Aklima gelmisken oyunda tarafsiz ada satin alabiliyorunuz. Bu adalarin sayisi kisitli ve aldiginizda butun yasalari ve kurallari siz koyuyorsunuz ve disardan citizen cekmeye calisiyorsunuz. Bu adalar tek region ve hammaddeleri yok, hammadde regioni ele gecirmek icin baska ulkere savas acabilirler.

Ada kurulum maaliyetleri
1000 kisilik 100 eu
10.000 kisilik 1000 eu
100.000 kisilik tahmin edin kac eu

Buda ilgi cekici bir ozellik ilerde boyle birsey dusunulebilir.

Para kurlarida her ulkede degisiyor mesela Amerikada 1 gold 21 USD ediyor. 5 goldda 1eu. Burda gercek para cinsi eu oluyor diger para birimleri ve altin eu ya cevirebilceginiz virtual currencyler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hukumetten 24 saatte bir alabileceginiz 5 cesit bonus var.

Attack bonus, adam dovdukce gelen bonus bu dayagi atinca direk geliyor 24 saat beklemiyorsunuz.

Direct slaves, slave basina aldiniz bonus

Referrer bonus, referleriniz basina aldiginiz bonus

Complete profile, bu cok komedi 10 tane sacma soruyu yanitlayip 10 tane kendi resminizi upload edince aldiniz bonus. Milletin resimlere bakarakda baya eglenebilirsiniz cunku 10 tane resmi olmayan ve slotu doldurmak icin ayni yerde 10 farkli acidan foto ceken insanlari goreceksiniz

Work bonus, 5 gun ust uste calisinca aldiginiz bonus

Burda bir trick var bunlarin hepsi 100 wellness uzerinden hesaplanan bonuslar. sizde baslangicata 10 wellness olacagi icin orda yazan paralarin 10da birini alacaksiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...