huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 micro olayını yanlış değerlendiriyorsunuz. "aa bak 2 marinele ne güzel dans etti", bunlar hiç birşey ifade etmiyor. micronun alası 150 vs 150 pop iki ordu kafa kafaya giriştiğinde belli olur ve zaten sonuca etkisi de ancak böyle olabilir. ufak tefek işler için micro kasmak apm'nin çöpe gitmesi ve oyunun genelinden kopmak sonuçları doğuruyor. 3-5 ünite kurtarayım diye kendini helak etmenin anlamı yok. macro=taktik>micro
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 huun said: micro olayını yanlış değerlendiriyorsunuz. "aa bak 2 marinele ne güzel dans etti", bunlar hiç birşey ifade etmiyor. micronun alası 150 vs 150 pop iki ordu kafa kafaya giriştiğinde belli olur ve zaten sonuca etkisi de ancak böyle olabilir. ufak tefek işler için micro kasmak apm'nin çöpe gitmesi ve oyunun genelinden kopmak sonuçları doğuruyor. 3-5 ünite kurtarayım diye kendini helak etmenin anlamı yok. macro=taktik>micro w3 micro zaten 3 ünitelik bi micro değilki max 100pop olsa da genelde 80lik ordularla kapışılır(büyük kombatlar) ki orada hero + ünite skilleriyle yapılan kombatlarda her ünitenin değeri oluyor 1 ünite bile öldürmemeye çalışıyor oyuncular yani sc2dede bu olucaktır 100pop bi orduyla harikalar yatarabilirler
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi starcraft'ta warcraft 3 gibi micro yapılmaz ki, bir yere kadar yapabilirsin combat hızında bu kadar fark varken. çok da efsane micro yapacak 3 scv 2 marine'le 5 roach alacak gibi şeyler zaten olmaz, macro'daki eksikliğini kapatması lazım öncelikle ki daha sonra micro ile belki bi üstünlüğü olsun.
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 w3de o kadar hpli ünitlerle mikro yaptığını sanmak.bkz mutluluk
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Grubby filan onlar yeni eleman insomnia sc2 oynuyormu bilmiyorum ama oynuyorsa gayet iyi oynar orda madfrogda keza öle sağlamdır ama sc2 de pek parlak değil galiba SK.HeMaN daha da eski tillerman ler filan vardı onlarda efsanedir hatta benim için efsane orc king hazeem dir ahahah tabi o adamlar artık yok orası ayrı ama grubby kendini geliştirirse gayet iyi oynar ondan eminim
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Tillerman, Madfrog, İnsomnia zaten WC3'ten önce BW'de ünlü olmuş oyuncular.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 indomnianın final macı hala gözlerimin önünden gitmez ya
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ya insomnia saks ben bile yendim. militia nerflenince insomniada yenilmiş sayıldı öte yandan tiller hipisi ilk defa toa fast exp aldığında yaşadığım hissi çok az oyuncu yaşatmıştır bana bide humanın bütün oyunu domine ettiği 1.04 zamanında bile oyunun en gimp ırkı undead ile human tokatlayan bei efendi unutulmaz ps: seyfo sus nub sen ne anlarsın w3 ten
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 wc3'cüler ler hak yolunu buldu
Öne çıkan mesajlar