Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hard cap 1.5 saniye değilmi zaten ?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Leathas, 21 Ağustos 2004 18:50 tarihinde demiş ki: dd,light eld yanlış düşünce ben bugun bi paladine 400+300 kusur crit vurdum şimdi pbaoe paladine 700 mu vuruyo hayir benim 150 damage verdiğim level 50 de var 30 damage da[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 base 600 civari vuruyordu sanirim..crit haric..[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eponanamara Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Geçenlerde bg de kaleyi almaya uğraşıyoruz. Scout ın biri 733 vurdu ve ben bunu fark edip önlem alana kadar 438 daha vurdu. Neyseki 1400 e yakın bir hp vardı da hayatta kalabildim. Bide bunu treb. menzilinden yapıyorlar. Orası ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Her okçunun Legolas olduğunu zanneden zihniyeti kınıyorum. Mesafenin artması demek, vuruş şansının düşmesi demektir. O bahsettiğiniz uzun yayların özelliği oku uzağa atmasıdır. Zaten savaşlarda okçular fantazi filmlerinde izlediğiniz gibi 3 kişiyi alnın ortasında vurmuyorladı. Okçular oklar, sonra ya geri çekilir yada kılıçlarını çekip savaşa girerlerdi. Ayrıca uzunyaylar 1000li yıllardan sonra ingilizler arasında yaygınlaşmaya başladı. Zaten yaylar kullanım zorlukların yüzünden tetikleme-ateşleme sistemine sonrada bugün bildiğimiz tabancaya dönüştü. Neyse yani şu anki overpowered durumunuzu gerçeğe bağlamaya çalışmayın.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 dün bi fire wiz bana dandirik nüküyle bana 400 400 vuruyodu nerflensin[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Firewizzin olayi dmg zaten. Başka hiçbir özelliğiyi yok bırak vursun. 4mü 4.5mu cast timeı var zaten.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 zlorwf banamı anlatıyosun :) (amanın de-javu oldu çok korkuyorum) 4.5 5 saniye casting time felan yok bende speed haste ve full buff varken bana yakın bi zamanda cast ediyodu damage olarak butun caster dd larının base damage ı aynı fire wizardın özelliyi boltları[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Zlorwf nediyosun abicim sen ya adamlar 1 saniyede atıyolar tak tak tak! :) Biziim hibler artık bıkmış,birisi şöyle diyodu "Avalonians are only walking turrets!"[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 dd ların base casting time ı 2.8 yada 2.6 saniye level 40 ta bu sure 2 saniyeye iyinor level 50 de ise bolt atıyosun bolt gitmeden 2 tane daha dd atıyosun :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Firewizin dmg dışında birşeyi yokki adamda bolt+nuke+aenuke+bide 2 bolt daha çakması için rootu var. Nerf demişsin ona dedim. Boltlar zaten misslemekten blocklanmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Bence 400 dmg az bile böyle saniyede 600-700 vurmalıymış sana=P[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 iyi tek olayı damage diye instant kill çeksin bana acıyalım biz "canım bite boltu var bırak çeksin" olmaz :) bu arada ben unuttum benim main wizarddı :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Fire wiz mi nerflensin? komik olmayin, oyundaki en zayif caster wizard. Ayrica su sacma hib caster mid tank mantiginida unutun artik. Midin casterleri cok daha iyi sorc disinda albion casterlarindan. Eger karsilastirirsan casterleri. Eld ve runemaster disinda tum casterlerin peti var , eldin zaten stun i var inanilmaz bir avantaj runemaster zaten cok iyi bi class. Fire wizin elindeki tek sey spec bolt. Oda 20 sn de bir, Ayrica fire wizin nuke u 2.8 sn dir. spec bolt 2.5 yani bolt nuke combosu yapabiliyosun sadece. mezzimiz stunimiz yok sade root var, Tabi diger pbaoe cilerle karsilastirdigindada ice wiz de zayif kaliyor digerlerine gore. Ayrica ben ice wiz de oynadim fire wizde ogretmeye calismayin onu. Ayrica diger realmlerin heat resist buf i alma kolayligini soylemiyorum bile genelde %50 resist ile geziniyolar adamlar.0 resist gezerseniz instant kill yersiniz tabi, %40 crit sansi ile adam sana bolt cakio birak da ol ozaman 0 buf 0 resist. Ayrica hemen nerf diye aglamayin, Albionda sorc disinda ne class var? sizde Free bt heal insta mezz ae stun daha ne istersiniz, Bence sorcu silsinler yerine ae stun versinler bana pbaoe yi gorurler ozaman. Albion zaten sorcsuz ezilir, her nekadar sayi ustunlugu olsada. Zaten en rezil RR5 de wizde, ice icin guzel fakat fire wiz icin gereksiz bi RA. Bir de her dakka su archer savunma olayida sacma, Bizim karsi ciktigimiz sizin dandirik 200 dmginiz degil. Cok yavas bowlarda ve yuksek RR de adam 1000 dmg veriyor full resist e o sacma olan. Birbirine assist eden 2 archer dan kurtulma yolu yok acikcasi oyle oldugunda, Bilmiyorum heralde crit ile 1k dmg a ulasiyorlar fakat inanilmaz sinir bozucu. Zaten bolt insani deli ediyor ust uste 5 kere missledigimi biliyorum. Sonuc olarak ileri RR lerde pek fark etmiyor casterlar, range stun ve pet disinda. Tabi wizin diger bri dez avantaji olarak dex race secememesini soylemiyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ayrica suan yuksek RR tanklar inanilmaz guclu durumda. Hersey yuksek RR ye bakiyor suan oyunda, Caster rr10 oluyor yine 4 vurusta asa duser. Fakat tank icin ayni sey gecerli degil, Casting speed e gelince adam 400 dex kasiyor. Bir caster icin 400 dex kolaymi? Mastery of arts NF ile kayboldu. Sirf bu casting speed nerf diye aglayanlardan sanirim. banelord ml1 abilty verildi beles casting speed debuf, Instalar vermis adamlar gidin kullanin diye. Zaten pbaoe ci icin konusuluyorsa, onlari kesen yine sizin casterlariniz. 3 petli DI2+bg yada guardli bir pbaoe ciyi tankin kesmesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Proxa, 21 Ağustos 2004 16:02 tarihinde demiş ki: ohoo her sizi öldürene nerf mi gelsin o zaman said: Proxa, 22 Ağustos 2004 18:29 tarihinde demiş ki: bu arada ben unuttum benim main wizarddı :) spectacular konuyu başından beri okursan savunduğun şeyin mantıksızlığını anlarsın casterlara nerf gelsin diyenlere gönderme amacıyla söyledim ben wizarddan sıkılıp enchanter actım zaten cok uber olsa cok zor değil geri donmek[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben casterleri karsilastirdim. Bu demek degilki wiz adam kesemez. gidip ench acmakta ilginc 50 karakteri birakip, sonucta karakteri sevmek lzm simdi bu karakterle eld degistirelim deseler degistirmem. sonucta okdr emek verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 enchanter çok daha zevkli wizarddan bence[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 enchanter güzel bişi ya, short lurikeen var bende animist petinin içine bile sığıyo walla :p güzel pbaoe yerleri var öyle bide bizim underhill abiyle abla var çaarıom beraber eğlenioz... ama gel görki ya benim itemlarda bi sorun var yada rrde yada bizim düşmanlar sağlam, ne zaman öyle aralarında pbaoe çakmaya gitsem ilk pbaoeden sonra mezzi kırılan üstümde spawn oluyo direk ölüyorum (mezzi kırdığı için denemiyorum bile artık), MoC olsa heal basılsa, yada kalabalık 3-4 enchanter olsak o zaman işe yariycaa kesin ama nf gelince MoCde nerfleniyo, sorunu baya azaltır bence, yüksek rr olmadan normalin %75i kadar vuran MoCye 3RR vermeyi şimdilik pek planlamıyorum şahsen, azmış MoC ben alamadan nerflenicek orası kötü :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 mirulin eğer gruptaki tek pbaoe isen SADECE tek tek butun casterları stun et sonra debuff+dd a başla sakın pbaoe yapmaya çalışma sağlam bi healer ve tank yoksa yanında :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ya bide bu alblerin hepsinde stun var maşallah bu ne saçma bişi ya kime dalsam çat stun koyuyo[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Proxa, 21 Ağustos 2004 18:48 tarihinde demiş ki: ya boltla vurur yada pbaoe ile boltta 20 sec timer var pbaoe yapmakta işi bilen bi grup yoksa cok zor nerf gerektiren class sadece sorc su anda Neden ya sorc'lar? Bence hiçde o kadar aman aman değil sorc'ların durumu...Yol seçiceksin! (Body-Mind) ya mezzliycen yada nuke'cen ikiside adam akıllı tat vermiyor...Group Purge deseniz var... DET2-3 deseniz rr3'ünde bile var...Birde üstüne, Speed5+end regen sayesinde full time speed 6 ile gezen mid veya hib grubları cirit atıyorlar ortalıkta gelde insta mezz veya stun range'ine girmeden mezz cast et...En kötü eld en kötü chanter vuruyor 600-700 (ki tüm vurdukları damage type resistlerim cap)... üstüne BD midir nedir herkesin dediği gibi bir kere atmaya başladığı zaman durmuyor durdurmak imkansız...Sonra oyunda nerflenmesi gereken bir tek class Sorc?....[signature][hline]Azo [LVL50 5L1 Sorcerer] Kibos [LVL50 2L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" [Bu mesaj Gorgo tarafından 23 Ağustos 2004 09:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Proxa, 22 Ağustos 2004 22:59 tarihinde demiş ki: mirulin eğer gruptaki tek pbaoe isen SADECE tek tek butun casterları stun et sonra debuff+dd a başla sakın pbaoe yapmaya çalışma sağlam bi healer ve tank yoksa yanında :) eheh zaten genelde öyle yapıyorum, bide grupta light specli biri varsa assist ediyo heat debufflı adamı küle çevirioz, zaten prydwen/hibde öyle çok adam yok hade diyince tam dengeli grup,pbaoe falan bulunmuyo, bi bard oluyo en az gerisi tamamen random :p bide lvl50 ye pllenmiş muhtemelen baya genç kalabalık olayından şikayetçi arkadaşları bekleriz, hiç yok diyemem tabide varsa bile çok az level 50ye gelipte pve grubunda iyi olmayan[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 archer assist yapiyormus peki,sizde assist yapin casterlerinizle?cokmu zor? 1000 dmg yi vuran adam da melee de rezalettir+muhtemelen sizin AF buff gocmustur,fyi[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sorun cast speed değil, albdeki nüfus fazlalığı ve oynamaya değer classların azlığı. Katil, sizin grupta cleric var mıydı bilmiyorum ama cleric çoğu insan için oynama değer bir class olsaydı, pbae den yırtmak purge 2 ve grup instaya bakar. Ayrıca DH moviesini izlersen pbae ile daha neler yapabildiklerini görürsün :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 o vidyoya niye bakıyosunki 18m exp li warden rr10 süper bi tankları var 1 tane rr9 bard 1 tanede druid heal yapıyor 3-4 tane rr10 pbaoe var 3 tane fire wiz bi eldrichi olduremiyolar[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar