Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Pickles said: Ya sana öyle olduğunu düşündürüp sana işkence etmek istiyorsa bir ihtimal daha var .o'da bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hayatta yapacak önemli birşeyler bul ve ona odaklan arkadaşım. gönül meseleleri o önemli işten ayırdığın vakitle yaşadığın şeyler olursa ilişkin bittiğinde pek sorun çekmezsin. reversible process. bu ise duruma soğuk veya aromantik bir yaklaşım değil, o işten istediğin kadar vakti ayırmak sana kalmış. istersen deliler gibi aşık ol istersen sabah akşam onu düşün ama bittiğinde yine zorluk çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bak ardeth'i dinle, çocuk doğru yolu bulmuş ve söylüyor. Ben söylemiyorum mesela, hoşuma gidiyor böhüü sevgülüm terk etti TÜLAY GHERİ DÖNN insanlarını, doğru yola teşvik etmiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ardeth said: reversible process. gene bir bilimsellik bir termodinamiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 buram buram termodinamik kokuyo hnnff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 konu bitmiştir. dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 noldu hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Pickles said: Abi şöyle edebiyat yaptığını sanıp hayat kadını kelimesinin bilimum versiyonlarını kullanan kızlara uyuz oluyorum. Ayrıca küfür eden kızlar da itici pls yazıları dışında küfür eden birisi degildir.lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yengenin yazılarından tiksindim belirtmeden edemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ne mi oldu! kabak benim başıma patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 neyinde tiksindin afederin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Pickles said: Abi şöyle edebiyat yaptığını sanıp hayat kadını kelimesinin bilimum versiyonlarını kullanan kızlara uyuz oluyorum. Ayrıca küfür eden kızlar da itici pls(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Gainsbourg said: neyinde tiksindin afederin?ben de tiksindim 20sinde 25inde iki üç aşk yaşayıp hayatı yalamış yutmuş triplerine girenlere hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 olitere said: Gainsbourg said: neyinde tiksindin afederin?ben de tiksindim 20sinde 25inde iki üç aşk yaşayıp hayatı yalamış yutmuş triplerine girenlere hastayım onu buraya degil; 'içenden geleni söyle rahatla topiğin'e yazıcaktın arkadasım .adresin yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kouyu kpatmak gibi bi lüksümüz yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 email attim kiza olayi anlattim. ölüyor bitiyor bu cocuk senin icin dedim. simdi relax ol, geriye yaslan ve bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Gainsbourg said: kouyu kpatmak gibi bi lüksümüz yok mu ? konu kapanmış zaten. 5 gündür post atılmamış neden uplayıp bi de konuyu kapatalım diyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Allak bullak Yusyuvarlak Kremali borek Sutlu corek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çek dostum çek. arabanı yoldan çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ardeth said: hayatta yapacak önemli birşeyler bul ve ona odaklan arkadaşım. gönül meseleleri o önemli işten ayırdığın vakitle yaşadığın şeyler olursa ilişkin bittiğinde pek sorun çekmezsin. reversible process. bu ise duruma soğuk veya aromantik bir yaklaşım değil, o işten istediğin kadar vakti ayırmak sana kalmış. istersen deliler gibi aşık ol istersen sabah akşam onu düşün ama bittiğinde yine zorluk çekmezsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar