Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Pickles said: Ya sana öyle olduğunu düşündürüp sana işkence etmek istiyorsa bir ihtimal daha var .o'da bu olsa gerek.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hayatta yapacak önemli birşeyler bul ve ona odaklan arkadaşım. gönül meseleleri o önemli işten ayırdığın vakitle yaşadığın şeyler olursa ilişkin bittiğinde pek sorun çekmezsin. reversible process. bu ise duruma soğuk veya aromantik bir yaklaşım değil, o işten istediğin kadar vakti ayırmak sana kalmış. istersen deliler gibi aşık ol istersen sabah akşam onu düşün ama bittiğinde yine zorluk çekmezsin.
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bak ardeth'i dinle, çocuk doğru yolu bulmuş ve söylüyor. Ben söylemiyorum mesela, hoşuma gidiyor böhüü sevgülüm terk etti TÜLAY GHERİ DÖNN insanlarını, doğru yola teşvik etmiyorum o yüzden.
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ardeth said: reversible process. gene bir bilimsellik bir termodinamiklik.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 buram buram termodinamik kokuyo hnnff
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 konu bitmiştir. dağılabiliriz.
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Pickles said: Abi şöyle edebiyat yaptığını sanıp hayat kadını kelimesinin bilimum versiyonlarını kullanan kızlara uyuz oluyorum. Ayrıca küfür eden kızlar da itici pls yazıları dışında küfür eden birisi degildir.lütfen!
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yengenin yazılarından tiksindim belirtmeden edemicem
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ne mi oldu! kabak benim başıma patladı.
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 neyinde tiksindin afederin?
olitere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Pickles said: Abi şöyle edebiyat yaptığını sanıp hayat kadını kelimesinin bilimum versiyonlarını kullanan kızlara uyuz oluyorum. Ayrıca küfür eden kızlar da itici pls(tu)
olitere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Gainsbourg said: neyinde tiksindin afederin?ben de tiksindim 20sinde 25inde iki üç aşk yaşayıp hayatı yalamış yutmuş triplerine girenlere hastayım
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 olitere said: Gainsbourg said: neyinde tiksindin afederin?ben de tiksindim 20sinde 25inde iki üç aşk yaşayıp hayatı yalamış yutmuş triplerine girenlere hastayım onu buraya degil; 'içenden geleni söyle rahatla topiğin'e yazıcaktın arkadasım .adresin yanlış.
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kouyu kpatmak gibi bi lüksümüz yok mu ?
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 email attim kiza olayi anlattim. ölüyor bitiyor bu cocuk senin icin dedim. simdi relax ol, geriye yaslan ve bekle.
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Gainsbourg said: kouyu kpatmak gibi bi lüksümüz yok mu ? konu kapanmış zaten. 5 gündür post atılmamış neden uplayıp bi de konuyu kapatalım diyosun ki
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Allak bullak Yusyuvarlak Kremali borek Sutlu corek
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çek dostum çek. arabanı yoldan çek.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ardeth said: hayatta yapacak önemli birşeyler bul ve ona odaklan arkadaşım. gönül meseleleri o önemli işten ayırdığın vakitle yaşadığın şeyler olursa ilişkin bittiğinde pek sorun çekmezsin. reversible process. bu ise duruma soğuk veya aromantik bir yaklaşım değil, o işten istediğin kadar vakti ayırmak sana kalmış. istersen deliler gibi aşık ol istersen sabah akşam onu düşün ama bittiğinde yine zorluk çekmezsin. (tu)
Öne çıkan mesajlar