Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allak bullak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatta yapacak önemli birşeyler bul ve ona odaklan arkadaşım. gönül meseleleri o önemli işten ayırdığın vakitle yaşadığın şeyler olursa ilişkin bittiğinde pek sorun çekmezsin. reversible process.

bu ise duruma soğuk veya aromantik bir yaklaşım değil, o işten istediğin kadar vakti ayırmak sana kalmış. istersen deliler gibi aşık ol istersen sabah akşam onu düşün ama bittiğinde yine zorluk çekmezsin.
Mesaj tarihi:
bak ardeth'i dinle, çocuk doğru yolu bulmuş ve söylüyor. Ben söylemiyorum mesela, hoşuma gidiyor böhüü sevgülüm terk etti TÜLAY GHERİ DÖNN insanlarını, doğru yola teşvik etmiyorum o yüzden.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Abi şöyle edebiyat yaptığını sanıp hayat kadını kelimesinin bilimum versiyonlarını kullanan kızlara uyuz oluyorum.

Ayrıca küfür eden kızlar da itici pls

yazıları dışında küfür eden birisi degildir.lütfen!
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Abi şöyle edebiyat yaptığını sanıp hayat kadını kelimesinin bilimum versiyonlarını kullanan kızlara uyuz oluyorum.

Ayrıca küfür eden kızlar da itici pls
(tu)
Mesaj tarihi:
olitere said:

Gainsbourg said:

neyinde tiksindin afederin?
ben de tiksindim 20sinde 25inde iki üç aşk yaşayıp hayatı yalamış yutmuş triplerine girenlere hastayım

onu buraya degil; 'içenden geleni söyle rahatla topiğin'e yazıcaktın arkadasım .adresin yanlış.
Mesaj tarihi:
Gainsbourg said:

kouyu kpatmak gibi bi lüksümüz yok mu ?

konu kapanmış zaten. 5 gündür post atılmamış neden uplayıp bi de konuyu kapatalım diyosun ki
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

hayatta yapacak önemli birşeyler bul ve ona odaklan arkadaşım. gönül meseleleri o önemli işten ayırdığın vakitle yaşadığın şeyler olursa ilişkin bittiğinde pek sorun çekmezsin. reversible process.

bu ise duruma soğuk veya aromantik bir yaklaşım değil, o işten istediğin kadar vakti ayırmak sana kalmış. istersen deliler gibi aşık ol istersen sabah akşam onu düşün ama bittiğinde yine zorluk çekmezsin.

(tu)
  • Yeni Oluştur...