karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ya bi film vardı çok az oynadı sinemalarda çok enteresan bi filmdi ayrıca b*ktan olmasına rağmen etkilemişti beni.Adını mrk ediyorum eğer bendne başka izleyen varsa yardımcı olursa sevinirim.Şimdi film şöyle hatırladıım kadarıyla bi tane yaratık gib ibişey var bu canlı ama gameboy gibi fln olarak kullanılıyor insanlar bellerinin üstünde delik açıyor,delmek için aleti var ve bu yaratığın kolunu belinin oraya takınca bişey oluyor hayal dünyasına mı ne geçiyor.İğrenç + Saçma + B*ktan + Gereksiz bir film olmasına ramen çok mrk ettim..97 demi 98 demi ne yapıldı.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 emanuella?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 emanuella hmm öyle bi film mi var :D valla bilemicem bi offical sitesi fln varsa resimlerine bakayım.Sanırım değil yannız abuk bişeydi.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 pek tabi özellikle eskisi emekli olunca yeni emanuella ile çekilen emanuella milenyum diye bir seri var çok güzeldir.Bence ne olduğunu öğrenmelisin.Dur bakim şuraya bir yere sitesini yazmıştım*!mırr mıırr* www.playboy.com muydu neydi...[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Existenz... Film .oktan sayılmaz bence. Cronenberg ne de olsa....[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aa eet existence çok sağol(un).[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar