Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kapi acilisi zaten degistirip 9 a almadilar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben de orda olucam, selam çakın görürseniz =P setlist'i bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bol bol road salt calarlar, belki bir iki tane roadsalt 2 ye selam cakarlar gerisi standart konser setlist i olur, pos ne calacak baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 dun bunlari calmislar, http://www.setlist.fm/setlist/pain-of-salvation/2011/fuzz-club-tavros-greece-3d2e93f.html asagi yukari tum turne boyle. bis de degisiklikler var biraz arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yalnız setlist.fm ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=180283748658618 yarın meet&greet var .ben solo gidicem gelicek varsa more then welcomed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben gelyim diicemde, kötü muzik dinlemeyi sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben hep burak kut dinlerim de bu seferlik kötü müzik dinliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 olm gelsene ya.metalcilerin arasında bırakma beni durakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ankara ne lan gelğirmiymi oraya ben dağın başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 istanbuldayım abi.tunca beraber ankarada gidelim dedi,ben yok istanbulda gökçenle gidicem sağol dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 du bakyıım, taksimdeyse seni görmeye gelirim bi hiç dinlemediğim adını güncel başlıklardan okduğum grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 GÜZELDİ BAYA YA NE GÜZELDİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 TANIŞTIN MI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 coverlar iyiydi de undertow calmadi ibreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 3'e kadar bekleyip çıkışta fotğoraf çektirdim llo.çok yakında sizlerleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ciblak gitaristle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fuck yeah seaking http://img38.imageshack.us/img38/206/dfsert.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 cemil ipekçi giydiriyo artık bunları heralde.. konser mükemmeldi ama. iyiki dopingli 70ler albümü yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 istanbul konserinde de aynı playlist mi vardi yoksa vicdansızlik edip undertow da caldilar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ses düzeni nasıldı sizce? ben balansta gürültülü grupların çıkmasına pek anlam veremiyorum çünkü aşırı bir ses düzeyi ve kalabalığı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 playlist aynıydı galiba da encore kısmı baya uzadı.toplam 2buçuk saat kaldılar sahnede.undertow da çalmadılar hehe Ses sistemi çok kötüydü,balans tayfası rezalet zaten.Grup sahneden inerken az bekleyin geliyoruz demişti.Konserden sonra aşağıda bekleyenleri görevliler dışarı çıkardı menejer izin vermiyor dedi.Ertesi gün menejer şöyle bir şey dedi "hi, i've heard that the security told the people that the band don't want to come out signing after the show. is that true? we went down to the hall and no one was there, the security threw everyone out?" Balans çok aptal bir yer.gitmeyin.Perfect elementte ortada bira satmaya çalışan adamlar dolaşıyodu daha ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 biraci elemanlar saklıkentte de vardi da ses sistemi iyiydi bana gore daha onceki konserlerde oldugu gibi ama buz gibi havada insanlari 1 saat bekletip kapıyı 9,45 te acmalari buyuk ibrelikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar