Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 5 simge var toplam 5 tuş. Biri Power ama diğerlerini bilmiyorum. Birinde R yazıyor öbürü ''+ gibi bişey öbürü 1:2 diğeride E yazıyor. Bu tuşlar ne işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 makinenin marka ve modelini yazarsan daha iyi olmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Vestel white wm1000 . Abi bir sürü marka vardır kim nerden bilecek diye yazmadım. Ama bu semboller bir çok çamaşır makinasında vardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 1:2 yarım yük + ilave su/durulama e: ekonomik mod R: çok temiz yıkayacabileceğini düşünmüyorum bittikten sonra bir tur daha yıka bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Hımm saol bilgiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar