Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 arkadaslar kendi programımda "modifiers list" de bulmayı başamadım. Çalıştığım kitap daha eski bir versiyonunu ele alıyor Bu değişkenin ismimi değişti yoksa 6'ıncı sürümde kaldırdılar mı ? Ya da bende ki Max'te mi sorun var ? (ki bence olabilir) not: section degiskeni, kesitler almamızı sağlanyan bir değişken. Yani 3 boyutlu bir nesnenin bulundugu hacimi kesip, o kesimi 2 boyutlu veriyor. Mimari oalrak bildiğimiz "kesit" işte[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kendime cevap verme seytani taktiği için de konuyu popüler yapma cabalarım gizlidir[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Joker- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 3 d max ilk açıldığındaki sağ tarafta şekillerin olduğu sekmeler var onların 3.sekmesi ancak gözükmesi için nesne seçmen gerekiyor. kolay gelsin[signature][hline]UO Turk | Joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 degiken degil mi bu ? degisken ise neden degiskenler bölümünde (2ci sekme) de değil de 3 cü de ki orada da bulamdım[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yeni adı slice olabilir belki öyle bir değişken var[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 valla scalpel diye bir plugin var tam olarak dediğin işi yapıyor. hatta kesilen yüzeylere tarama bile yapıyor ama malesef free değil :( ahanda bu [Bu mesaj Rexar tarafından 24 Ağustos 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ehe baktım leziz bişi hatta tam benlik bişi ama beni section da keser yani bu değişken max ver 2.0 da bile varken neden bulamıyorum şimdi hmpf[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar