reddiye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://reprap.org/wiki/Main_Page görüşü olanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 haha harika ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 eve alınır ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bende istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 var evet hatta bunla ilginç çalışmalar var. mesela bir adam bir çeşit evrim simülasyonu yazmış sadece canlıların niceliksel özellikleri de değil görüntülerini de dahil etmiş programa ve sonunda canlıları böyle bir aletten (bunun köpükle çalışanı, hani şu beyaz köpük duvara sürtüyosun falan) bastırmış canlıları T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yanlız böyle bir alete yapay zeka yazıp dünyayı ele geçirtebilirsin sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oha mükemmel bişey ya, istiyorum ben de bundan. aslında chemical yapsın bi tane sonra dağıtsın patiye hayrına hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar