BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 önce okuyun sonra flameler gelsin :P orta okul ve lisede çoğu insan gibi rock/metal hastasıydım o zamanlar gitarım vardı ama gerek düzgün hoca bulamamaktan gerek ergenliğin üzerimdeki etkilerinden çalışmadım uğraşmadım daha sonrada farklı müzik türleri dinledim 2-3 yıl. şimdi yeniden gelen bi hevesle geri döndüm ve gitar dersi almaya başladım ("rocksuli" rock okulu isimli bi yerde ders alıyorum ve hocam çok çok iyi motivasyonum harika şuan adam direk şubat ayında okul konserine çıkcaksın diye bi hedef koydu önüme vs) herşey iyi güzel eskiden dinlediğim grupları şarkıları hatırlıyorum gördükçe/dinledikçe ama eksik hissediyorum kendimi kültür açısından. 0 değilim, tam hiç değilim o yüzden şunu bunu oku bunu dinle gibisinden tavsiyelere ihtiyacım var, teşekkürler cevap verenlere şimdiden. teledere: rock müzik kültürünü teledere eden bişeyler lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 lul wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 lul wut işte rockın bachı mozartı bethovenı ne biliyim kimler önemli şeyler yapmış kimler değiştirmiş :P ben de bilmiyorum tam olarak ne istediğimi de işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 guns n' roses ac dc led zeppelin iron maiden deep purple nirvana ilk aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ne dinlersen dinle geleceğin yer ac/dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Dinlemek için mi soruyorsun yoksa rock tarihini mi öğrenmek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Metal müzik ansiklopedi değil abi. Ben çok iyi metal müzik bilirim kasıntıları gibi olma lütfen. Bol bol müzik dinle. Birde konser izle onlar gaz verir gitar çalışırken. Herşeyi dinle sadece metal dinleme klasik progessive grunge pop rock glam hair rock. Yani rock metal ayırma birbirinden gitar çalarken ne kadar çok geniş repertaurın varsa o kadar geniş gitarist olursun. Country bile dinle ne bulsan dinle. Gitarlı herşeyi dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 School of rock tam ihtiyacın olan şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bob dylan, chuck berry, elvis presley gibi isimler rock denilen şeyi şekillendiren isimler. bu da 1960'lara tekabül ediyor. bu yıllardan önce ortaya çıkan blues, r&b ve amerikan folk müziğinden etkisiyle oluşan bir tür. bu türlerin armonik ve tonal özellikleri arasında çok sıkı bağlar vardır. neyse sonra psychedelic dönem gelir. (beatles, pink floyd, deep purple, led zeppelin vs.) 60'lardaki uyuşturucu fazlasından nasibini alan beyaz gençler tonal müziğin dışına çıkarak işler yaparlar. sonra hard rock, punk, indie, post-rock falan filan yani gerçekten uzun uzun araştırılası bir konu bu rak müzik. ekşide biri bir şeyler yazmıştı ama yeterli değil yine de okumakta fayda var. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=10905785 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Şu resimle verilen mesajların yarısını anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 country bile dinle diyen bi adamsın anlamasan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 rock dedigimiz olay pink floydlarla the doorslarla the wholarla bitmiş zaten şimdi ucubik ucubik şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Bence Led zeppelin ve deep purple dışında ses sokma kulağını 1-2 ay. sonra eloy, pink floyd v.b. devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 camel var birde unutulmuş burda, unutulmaması lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/457260.asp bunu izle keyiflidir hem tarihini merak ediosan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 moncici said: bob dylan, chuck berry, elvis presley gibi isimler rock denilen şeyi şekillendiren isimler. bu da 1960'lara tekabül ediyor. bu yıllardan önce ortaya çıkan blues, r&b ve amerikan folk müziğinden etkisiyle oluşan bir tür. bu türlerin armonik ve tonal özellikleri arasında çok sıkı bağlar vardır. neyse sonra psychedelic dönem gelir. (beatles, pink floyd, deep purple, led zeppelin vs.) 60'lardaki uyuşturucu fazlasından nasibini alan beyaz gençler tonal müziğin dışına çıkarak işler yaparlar. sonra hard rock, punk, indie, post-rock falan filan yani gerçekten uzun uzun araştırılası bir konu bu rak müzik. ekşide biri bir şeyler yazmıştı ama yeterli değil yine de okumakta fayda var. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=10905785 Luriel said: http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/457260.asp bunu izle keyiflidir hem tarihini merak ediosan işte. tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Manve_13 said: School of rock tam ihtiyacın olan şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 izlemiştim onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ayrıca hocanla belli temeli oturtturktan sonra tavsiyem Troy Stetina - Speed Mechanics For Lead Guitar kitap+mp3 lerini alıp çalışmandır. Yada hocanla devam bile etsen bir süre sonra bu kitabı al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 dijital olanı var onun ama dediğin gibi belli bi temeli aldıktan sonra başlamayı düşünüyorum ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu geldi aklıma bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 metin senturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Metallica dinle başka birşey dinlemene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Gun's and roses ac/dc diye liste yapmaya başlasak 5 sayfa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar