BaaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bence en sağlam taktik mass viking ona karşı :d phoenix colossus bırakmıyo direk. yerde de zea-sentry kaldı geriye çaput gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tek banshee 28 leş. RainBOw 1-2 TheWinD oGsInCa 1-2 MakaPrime ensnare 0-2 zenith killer 1-2 imparator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 uyuya kalmışım ahah, neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 öf sabah 7 de uyudum şunu komple unuttum meeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sc2rep.com da gecenin replayleri var ya ben de day9 izledim gece 5 teki maçlar yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi bu kadar erken başlayıp bitmesi çok kötü ya nie öğlen vakti başliolar maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 beyler uyanık ayık olan var mı ? maçlar ne zaman başlıyo bi bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 http://www.livestream.com/trunxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dostum sağol teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 şu anda Foxer vs Fruitdealer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ahah çok iyi denemeydi ya, scv+banshee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ama tek avantajlı mapi yani lost temple'ı bu şekilde harcaması kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 foxer tarzı o alışmak lazım. allin, cheese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ohaa, banelinge karşı inanılmaz micro. marauderlarla çok iyi blokladı. tamamdır ya, foxer marauder diye bişey öğrenmiş terran op. durum 1-1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hakkaten iyi timing push oldu roachsuz yakalayınca affetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 foxer naptın ya, saygı duydum resmen. tam ezildi derken arkadan girip yine inanılmaz mikroyla aldı oyunu, 2-1 yaptı. adam marauder medivac yaptı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 demek ki en iyi toss testermış hehe tester 1-1 genius neremle izliyosam artık dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 _ILuVaTaR_ said: demek ki en iyi toss testermış hehe tester 2-0 genius yanlışın var son maçı genius aldı 1-1 durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hayda, ben tester eziyo diye dikkat bile etmedim fsd ama olsun, tester dövücek zaten görürsün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 _ILuVaTaR_ said: hayda, ben tester eziyo diye dikkat bile etmedim fsd ama olsun, tester dövücek zaten görürsün :p yoo ezdiği falan yoktu sürekli hücum eden genius du son maç sen görüntü kötü olduğu için karıştırmış olabilirsin. kırmızı genius mavi tester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 evet ya ben sağdaki tester diye izledim bütün maçı ahaha 3. oyun ne böyle ya lol, dt ne çirkin bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 oha son oyun draw saydılar tamamen yanlış karar kanımca genius alması lazımdı elinde bi 6 tane stalker ve cannon var 2 dark templar var diye berabere olmaması lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 iyi de tester saldırmak zorunda değil ki, uzatırdı 5 saat. genius daha avantajlıydı ama evet, zorlasa alırdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 neyse dediğime geldi, tester>genius :p ama hiç de epik bi final olmadı o beraberlikten sonra hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 walla ne kadar uzarsa uzasın 1 stalkerı cannonun dibinde bırakarak kalan 5 stalkerla sabaha kadar oynardı ve yine maçı kazanırdı bence yanlış karar verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar