Kharon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bugun arkadaslarla birlikte izledim; guzel, surukleyici bi filmdi. Super bir final ve iyi oyunculukda cabasi... filmden ciktiktan sonra kafa patlatilan , her diyolog da "acaba bu lafin altindan ne cikacak?" dedirten bir film. kisaca izlemesi farz, mumkunse bi kac kere...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ayrica super tasarima sahip bir web sitesi var tebrik ettim kendilerini, filmi izledikten sonra birde siteyi hatmetmek farzdir... :) Donnie Darko official web site[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 harikaydı film ya süper süper süper uzun zamandır böle güzel dialoglarla süslenmiş zekice bi senaryo izlememiştim hayran kaldım film sonunu izleyiciye bırakıyo .. izleyenler varsa gelsin beraber tartışalım :) iki evren falan varmış filmde benim izlerken aklıma gelmedi çoğu nokta ayrıca oyunculuklar süper + hatunlar da süper :P drew barrymore'un önderliğinde maggie gyllenhaal falan mütiş tatlı 9/10 diyim kesin gidin filme ayrıca hayatımda ilk defa filmi izlerken o filmin şarkıların taktım. yani izlerken farkettim güzelliğini ve soradan yorumlara okudum harika bi soundtrack i varmış ilk işlerimden biri onu almak olucak[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Soundtrack gercekten cok guzeldi, filme tabiri yerindeyse "cuk" oturmus. GERISINI IZLEMEYEN OKUMASIN, SPOIL ALERT olaylar olasiliklar uzerine kurulu birden cok paralel zamanda geciyor, wormhole ler araciligiyla filmde gordugumuz hedeler oluyor. Buraya kadar tmmda bazi yerler bana cok celiskili geldi, senaryo havada kaldi gibi sezdim, mesela donnie nin annesi kizlarini dans gosterisi icin LA e gittikten sonraki ucakta donuste motor kopup donnie e dusmesi gerekiyor fakat filmin basinda daha kadin ucakta bile degilken motor dusuyor vs, ayrica ucak dustukten sonra donnie nin olusunu evden gotururlerken annesi yasiyordu. Buralar bana biraz celiskili geldi ama bilemiyorum tabi belki yanimda oturan arkadaslarin yuksek derecedeki geyigine maruz kalip o kisimlari dikkat edemeden izlemis olmamda muhtemel... Bu arada soylemeden edemicem, sirinler muhabbeti ve kader kavrami uzerine kurulu kisim gayet basariliydi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu film daha yeni mi gösterime girdi yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ne yazık ki öle oldu ceday :( 2001 yapımı halbuki di mi .. ama festivalde de bu sene gösterilmiş yanılmıyosam ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 serbest yapıma göre iyi bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bağımsız diyelim şuna hella ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sitesi gerçekten mükemmel. ödül filan aldı. film de süper. müzikler de.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Geçen sene girmedi mi gösterime ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hayıır bu cuma girdi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 geçen seneki festivalde gösterilmiş olabilir bi festivalde gösterildi ama bu sene mi geçen sene mi emin değilim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Sözlüğün giriş sayfasındaki yazı geçen sene yazılmış ve film hakkında geçen sene izleyenler yorum yapmış. Ben ordan onu çıkardım. Film kazaaya da düşmüş, hatta şu anda indiriyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 adamlar bugün donnie darko zirvesi yapmışlar sözlükte yuh maşallah bea süper bişiy ama[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: KHaRoN, 14 June 2003 00:24 tarihinde demiş ki: Soundtrack gercekten cok guzeldi, filme tabiri yerindeyse "cuk" oturmus. GERISINI IZLEMEYEN OKUMASIN, SPOIL ALERT olaylar olasiliklar uzerine kurulu birden cok paralel zamanda geciyor, wormhole ler araciligiyla filmde gordugumuz hedeler oluyor. Buraya kadar tmmda bazi yerler bana cok celiskili geldi, senaryo havada kaldi gibi sezdim, mesela donnie nin annesi kizlarini dans gosterisi icin LA e gittikten sonraki ucakta donuste motor kopup donnie e dusmesi gerekiyor fakat filmin basinda daha kadin ucakta bile degilken motor dusuyor vs, ayrica ucak dustukten sonra donnie nin olusunu evden gotururlerken annesi yasiyordu. Buralar bana biraz celiskili geldi ama bilemiyorum tabi belki yanimda oturan arkadaslarin yuksek derecedeki geyigine maruz kalip o kisimlari dikkat edemeden izlemis olmamda muhtemel... Bu arada soylemeden edemicem, sirinler muhabbeti ve kader kavrami uzerine kurulu kisim gayet basariliydi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall o uçak olayı şöyle oluyor bunlar türbülansa girince bir wormhole açılıyor ve kopan motor gelecekten geçmişe gidiyor o ilk düştüğünde donnienin annesi hayatta çünkü motor o zamana ait değil gelecekten geldiği için kadına daha bişe olmamış zaten o sapık adamın evide yanmayacaı için anneside la ya gitmicek ölmicek vs[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 IZLEMEYEN OKUMASIN Glatheros; Orayi anladim bi sorunum yok orayla, demek istedigim donnie nin kafasina motor dusen paralel evrende motorun sahibi ucagin icinde donnie nin annesi ve kizkardesi vardi. onlar nasil olduda yasiyordu? motor kopunca ucakda dusmedimi? Burada bi celiski var bence, ucak dusupde bunlar siyriksiz kurtulduysa sorun yok tabi :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 paralel evren diyil o, eski zamana düşüyo uçağın motoru. orda dünya yok olurken bi worm hole uluşuyo ve uçağın motoru ile darko oradan geçerek eski zamana dönüyorlar. motoru kopan uçakda alakasız bi şekilde başka bi yere düşüyo, delikden geçmediği için geri dönmüyor yani.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 sözlüktekilerin toplanıp 30 kişi bu filme gitmesi beni çok özendirdi ehaha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Vay canınaaaa ne site ama, 3. level'a kadar geldim ama orada kaldım. tekrar uğraşacağım. İzmir'de oynuyor mu bu film? Kesinlikle izlemek istiyorum. Bu başlığı açan arkadaşa ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Spoiler'ların üzerinde spoiler yazması da çok ince bir davranış, o arkadaşlara da teşekkür ederim. Okumadan geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Sozlukten okudugum kadariyla izmire daha gelmemis, bagimsiz bi film oldugu icin dagitim fln zor oluyor heralde. 2001 yapimi bu super filmi ancak bu zamanda izlemis olmak buyuk bi kayip... Sitede 3. lvl dan sonrasini filmi izlemeden gecmek pek mumkun degil heralde, ben daha siteyle fazla ugrasamadim maalesef malum baglantilar berbat.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yazık ki kapasiteleri filmi anlamaya yetmeyen kişiler çareyi bok atmakta buluyor. Çok yazık.. 15 den küçüklerin bi filmi izleyememesinin sebebi de sırf korku ya da erotik film olmaları değildir. Bazı filmlerde zeka gerekir, kafa gerekir. Bu yüzdendir ki çoğu 15 yaş altı çocuğun zekasından dolayı anlayamayacağı ve muhtemelen izledikten sonra hiçbişe anlamadığı için bok atacağı için izlememeleri gerektiği söylenmiş olabilir. Ha bir de 15 yaş üstü olup da anlamayanlar var. Onlara bişi demiyorum onlar öyle de mutlu ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Adiemus, 17 June 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Yazık ki kapasiteleri filmi anlamaya yetmeyen kişiler çareyi bok atmakta buluyor. Çok yazık.. 15 den küçüklerin bi filmi izleyememesinin sebebi de sırf korku ya da erotik film olmaları değildir. Bazı filmlerde zeka gerekir, kafa gerekir. Bu yüzdendir ki çoğu 15 yaş altı çocuğun zekasından dolayı anlayamayacağı ve muhtemelen izledikten sonra hiçbişe anlamadığı için bok atacağı için izlememeleri gerektiği söylenmiş olabilir. Ha bir de 15 yaş üstü olup da anlamayanlar var. Onlara bişi demiyorum onlar öyle de mutlu ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal oh nihayet gerekli ve güzel bi cevap geldi "someone" adlı şahısa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Begenmemek, anlamamak vs filmi sevmemesi icin bi neden olabilir tmmdir. Ama bok atmak niye? anlamadiysan otur dusun ben niye anlamadim diye, begenmediysen ses cikarma bu kadar basit...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 daha izlemedim yorum yapmicam yakında gidicem fragmanı hoş bişeye benzio umarım yeterince korkutucudur alta sıçtırıcıdır bugün yapımcısının drew barrymore olduğunu öğrendim sux bişe kendi de rol alıo zaten filmde umarım kötü çıkmaz[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Korku filmi değil.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar