Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Elimde bir adet 4 portlu U.S.Robotics 9107 kablolu modem var. Kendisinden çok memnunum ama evdeki bilgisayar sayısı artınca kablosuza geçmek şart oldu. Galiba access point kullanarak kablosuz ağ kurulabiliyormuş. Acaba onlardan mı alsam yoksa sıfırdan kablosuz modem mi alsam bilemedim. İkisi içinde marka model tavsiye ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 2. cozum daha stressiz sorunsuz kullanilir. sifirdan access point al gec. evin buyuklugune ve duvarlarin kalinligina gore anten ciki$ gucu lazim yalniz. 2 oda 1 salon eve airties 201 yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ucuz yollu olsun istiyosan AP al yeter. yok kalabalık etmesin 2 tane cihaz vs dersen de kablosuz adsl modem al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ucuz olsun istiyorum ama kablosuz modemle acces point fiyatları hemen hemen aynı aralıkta. O yüzden kafam karıştı. Gidip en ucuz wireless modemi de almak istemiyorum. Daha önce pikatel kullandım yani kalitesiz olacağına biraz daha pahalı olsun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 es fiyatli access point/router ile modem/gateway de router daha kaliteli olur, ben ne yaptigini bilen kullanici icin herzaman 2. cihaz olarak router oneriyorum. yalniz, ayari kimine zordur, problem cikinca tespit etmesi bilmeyen icin izdiraptir, ayarlamasi tek bilgisayardan zordur vs. o yuzden, zaten en bastan bu soruyu sordugun icin sana onerim esh in dedigi gibi kaliteli bi modem/gateway alman. bu siralar genelde asus dsl n11 oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar