soulberry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 şöyle rock/metal gruplarının dolu dolu dvdleri olur ya, mesela lamb of god'ın killadelphia'sı, zeppelin'in songs remain the same'i gibi; böyle doyurucu içeriği olan dvd ve konserler arıyorum. sadece konser olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 beatles seversen onların acayip acayip filmleri var. a hard day's night , help , let it be , magical mystery tour ve yellow submarine. Başka muzikle ilgili Boat that Rocked diye bi film var çok super ve eğlenceli , 66 senesinde r n r patlaması yaşanırken ingilterenin tek korsan rock radyosunun djleri falan hakkında. Bob Dylan hakkında I'm not there var, ben beğendim.The Doors'un The Doors filmi var. Woodstock 69 dvd leri çok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 live in pompeii evet daha iyisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 JonBovi said: live in pompeii evet daha iyisi yok bu bambaşka bişidir ya, öyle beatles la u2 ile karşılaştırılabilecek bişi değil. hele echoes bölümleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Katılıyorum o konuda.. Pompeii <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 chick corea-live in montreaux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 metallica - cunning stunts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 david gilmour'un albert hall dvdsi vardı bide onu unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mötley Crüe Carnival Of Sins Rammstein Völkerball Scorpions Acoustica olabilir sakin birşeyler istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar