Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bir başlangıç!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar arkadaşlar. nedense 5 dakika içinde bu oyuna başlmaya karar verdim :) biraz eski konuları okudum ve bir kaç youtube videosu izledim. eski bir wow oyuncusu olarak beni cezbetti. wow da sadece pvp yapardım ve bu oyunun pvp ağırlıklı olması bu 5 dakikalık karara sebep verdi.

tahmin edebileceğiniz gibi bir kaç sorum var.

1-en zevkli class hangisidir. (kişiye göre değişir diyorsanız. wow da druid oynuyordum ve druid yada enhc. shamy tarzı büyü ile melee karışımı bir class hoşuma gider açıkcası)

2-oyunun temel dinamikleri ile ilgili nereden bilgi alabilirim. yeni başlayanlar için öğrenilmesi gereken şeylere bakmak isterim.

3-oyuna başlar başlamaz pvp yapabiliyor muyuz?
4-pvp ile level alabiliyor muyuz?
5-wow daki gibi totem questi felan tarzı olmazsa olmaz questler nelerdir?

7-kaç lvl de mount alınıyor?
8- türklerle oynayabileceğim yoğunluktaki server hangisidir?

şimdilik bu kadar. allah rızası için yardım :)
Mesaj tarihi:
said:
1-en zevkli class hangisidir. (kişiye göre değişir diyorsanız. wow da druid oynuyordum ve druid yada enhc. shamy tarzı büyü ile melee karışımı bir class hoşuma gider açıkcası)

bence solo takılabileceğin classlar ( WE-WH : rogue , dok-wp : melee heal - dps , SH-SW rdps-kite )

said:
2-oyunun temel dinamikleri ile ilgili nereden bilgi alabilirim. yeni başlayanlar için öğrenilmesi gereken şeylere bakmak isterim.

öğrenmen gereken çok bişey yok açıkçası, çeşitli battle groundları ele geçirmek, eli geçirdikçe capitali kuşatmak üzerine kurulmuş oyun.

said:
3-oyuna başlar başlamaz pvp yapabiliyor muyuz?

evet.

said:
4-pvp ile level alabiliyor muyuz?

evet.

said:
5-wow daki gibi totem questi felan tarzı olmazsa olmaz questler nelerdir?

yok öyle bişey.

said:
7-kaç lvl de mount alınıyor?

20.

said:
8- türklerle oynayabileceğim yoğunluktaki server hangisidir?

karak norn-karak azgal.
  • Yeni Oluştur...