raze0 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: Absolut, 12 May 2003 13:42 tarihinde demiş ki: En nefret ettiğim tam biri ile toklaştınız ama yanaktan öpücek kadar samimi olup olmadığınıza karar veremezsiniz ve kafayı kefal gibi uzatıp havada kalırsınız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli yes that![hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: Disappear, 12 May 2003 00:02 tarihinde demiş ki: abi sicacam kaldirin su garbage i ya millet gerizekali gibi ota boka garbage diyo bunyecim nesi garbage bence gayet eglenceli olabilecek bi topic ben lmanyakta dumur kosesini okurken egleniyodum herkes yazsa sende egleneceksin[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Bence "Garbage" nin ismi "Aşırı geyik" ile değiştirilmeli Hem daha güzel Hem insanda çöpde msglaşıomuş duygusunu vermez Üstelik "Türkçe mizi güzelleştirelim" lafınada uyuyuo:) Hem istediğini bulursun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Bence garbage direk kalksın. Garbage a yollanılan tüm konuların yeri zaten konu dışıdır.. Daha fazla dışarı nasıl çıkabilir konudan?[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 garbage a göz atarsan anlarsın.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Yok abi olsun veya olmasın ama olunca ota boka garbage diyorlar sly sana söylemiyorum ama genelde öle değil mi ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Sly ne yapar di mi garbage kalkarsa.. Bünye kendini sadece her topice garbage yazmaya programlamış.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 euahaoh estel :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 kalkmasın ya arada oraya atılsın işte sataşmalar tartışmalar kavgalar güzel oluyo bence adrenalin lazım bünyeye[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 eheh benimde bir kere kaldırama çıkıcam diye (Bisikletle) Acaip artis bi yığın hareketten sonra(Ön kaldırma,arka kaldırma vs vs..) Hepsini döşeyip ,deli gibi milletin ortasındaki parkta karizma yaptıktan sonra kaldırıma çıkıyım derken kaldırıma bindirip yere düşmem hayatımdaki en süper dumur olayımdı :D acaip rezil olmuştum millete -zuhauah lan her bir hareketi yapıyor kaldırıma çıkamadı hesabı olmuştu :))))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hahaa:D reziiil ben yazlıkda nike freestyle en baarmali kısmını baararak sölerken karşımda 3 arkadaşım çıkmışdı :) köşeden dönmüşler kiğm baarıo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar